Mai multe lucruri perfecte adunate dau un lucru perfect, nu? Ei bine, cel putin in cazul frumusetii fizice, aceasta propozitie nu este corecta, dupa cum dovedeste un concurs-experiment al publicatiei online Worth.com, citat de cotidianul The Daily Mail.

In incercarea de a o descoperi pe „cea mai frumoasa dintre cele mai frumoase” frumuseti de la Hollywood, s-au „lipit” intr-un singur chip trasaturile perfecte ale celor mai spectaculoase staruri de la Hollywood. Rezultatul a fost mai mult decat dezamagitor. Mai multe trasaturi frumoase nu alcatuiesc un chip armonios si atragator, nici la barbati, nici la femei.

Este evident in cazul imaginii supranumite „Carlizina Jolectron”, o femeie creata folosind programul Photoshop, din buzele si parul Angelinei Jolie, ochii lui Cramen Electra si nasul lui Charlize Theron. Si mai inspaimantator este experimentul „Gwenma Cruzman”, care are corpul, parul si sprancenele cantaretei Gwen Stefani, nasul Umei Thurman, gura actritei Penelope Cruz si ochii Salmei Hayek.

Integral in Gandul.