Andreea Banica a intrat in randul vedetelor nedespartite de patrupedele lor. Solista nu incearca sa copieze moda hollywoodiana si nici nu se crede vreo Paris Hilton autohtona, care are tot timpul in brate un catel-accesoriu, insa pur si simplu nu are cu cine sa-si lase acasa animalutul.

Puiul de Yorkshire, acum in varsta de cinci luni, pe care l-a primit de la iubitul sau, cu ocazia sarbatorilor de iarna, se numeste Nino. Inca din prima zi, Andreea si patrupedul au devenit nedespartiti, in ciuda programului haotic pe care cantareata il are. Atunci cand se afla acasa, blonda il plimba in fiecare zi, il perie, il rasfata si il ingrijeste ca pe propriul copil. Mai mult, la numai cateva luni Nino se poate mandri cu faptul ca a vizitat aproape toate orasele din tara, pentru ca Andreea si Lucian il iau tot timpul in turnee. In plus, el s-a rasfatat pe partia de schi din Austria.

Cei doi indragostiti au mare noroc, intrucat Nino nu creeaza mari neplaceri: “Este foarte cuminte. Sta in pungulita lui, e baiat civilizat. Nici mobila nu o roade. Numai ca o mai trage pe Andreea de sani sau de picioare”, a declarat Lucian, pentru Click!.

Integral in Click!