Dezvaluirea informatiei ca printul Harry al Marii Britanii a luptat in Afganistan i-a adus acestuia un val de simpatie in randul publicului britanic. Acum, dezvaluirile facute de fostii sai colegi de front, despre cum printul flirta cu colegele sale, ar putea aprinde si mai mult imaginatia britanicelor.

Pentru pilotii care aveau misiunea sa distruga pozitiile talibanilor, printul Harry era cunoscut numai dupa indicativul radio - Widow-Six-Seven -, dar si pentru faptul ca era singurul controlor de trafic aerian care obisnuia sa flirteze cu pilotii-femei.

Curand dupa sosirea sa in Afganistan, pe calea undelor radio, printul nu a pierdut vremea si a stabilit o relatie care pe alocuri parea mai mult amicala cu un pilot de sex feminin. Conversatiile lor nu se reduceau doar la transmiterea coordonatelor misiunii. Nu de putine ori, cei doi au discutat despre crestele inzapezite ale muntilor din provincia afgana Helmand si despre ce locuri bune de schiat s-ar putea gasi pe creste.

La scurt timp, un alt controlor de trafic aerian l-a indemnat pe print sa-si gaseasca o camera de hotel daca mai avea de gand sa poarte acest gen de discutii cu pilotul avionului de vanatoare.

Click