Cine si-ar putea inchipui ca liderul PSD, Mircea Geoana, are talente de care nici el nu are habar? Conform astrelor, presedintele pesedistilor poate citi in globuri de cristal sau poate concepe potiuni magice, vindecatoare.

Nascut pe 14 iulie 1958, la ora 12 si 15minute, Mircea Geoana are in astrograma sa mai multe planete, care ii contureaza personalitatea. Din conjunctia a doua planete, respectiv Mercur cu Uranus, dar si din cea a lui Venus, stapanul ascendentului sau, cu Luna, rezulta ca liderul pesedistilor are antene pe care putini le au, dar si capacitatea de a vindeca oameni.

Ceea ce nu stiu multi dintre dusmanii sai este faptul ca senatorul PSD are o intuitie teribila, care il ajuta sa iasa din multe incurcaturi. Intuitia este completata de unele vise premonitorii, care, daca este odihnit, i se pot produce destul de frecvent. Insa, conform configuratiei astrelor la momentul nasterii sale, Geoana beneficiaza de un talent latent de a obtine potiuni magice, vindecatoare.

De asemenea, daca s-ar instrui catusi de putin, liderul PSD ar putea vindeca oamenii si cu ajutorul descantecelor. El beneficiaza de o mare putere tamaduitoare pe care, de multe ori, nici macar nu constientizeaza ca o foloseste. Iar daca i s-ar da un glob de cristal pe maini, tot cu putine cunostinte la activ, Geoana ar putea reusi sa vada franturi ale viitorului.

Atac