Politicianul Petre Roman si-a lasat acasa “tovarasa de viata”, asa cum dånsul o numeste pe Silvia Chifiriuc, petrecåndu-si seara de luni in compania cåtorva vedete de la TVR. Desi nu si-a pierdut sarmul, Roman s-a gasit in fata unei situatii mai putin obisnuite pentru un veritabil “print de la Apaca”.

Dupa ce s-a aratat grijuliu pentru sanatatea unei domnisoare blonde, lesinata din cauza caldurii si a oboselii, Roman a fost tratat cu spatele de Margareta Påslaru.

Petre Roman a venit neinsotit la petrecerea data de TVR cu ocazia lansarii unui nou sezon al emisiunii “O data-n viata”, imbracat la patru ace, gata sa petreaca... singur.

Nici nu a intrat bine, ca blitzurile l-au orbit, fetele care asigurau protocolul roiau in juru-i, iar Roman se afla in elementul sau… Politicianul a fost, insa, singurul invitat care a reactionat atunci când una dintre domnisoarele din staff a lesinat din cauza caldurii si a oboselii.

Tânara blonda si-a pierdut pentru câteva secunde cunostinta, cazând din picioare. Daca, initial, a dat impresia ca s-a dezechilibrat din cauza tocuril

or inalte, biata fata, poate si din cauza emotiei, era pierita toata.

Gardianul