Recunoscuta drept o vedeta cu atitudine, Oana Zavoranu a tinut sa-si sublinieze reputatia si prin vestimentatie. La aniversarea centrului de infrumusetare Miko Beauty Center, bruneta si-a facut aparitia intr-o tinuta extravaganta, care a atras ca un magnet toate privirile.

De departe cea mai stranie piesa din ansamblul vestimentar al Oanei era un body purtat peste pantaloni, care amintea de celebrele costumatii de scena ale lui Michael Jackson. Vedeta chiar a admis ca tinuta ei poate sa fie inspirata din vestimentatia de scena a idolului pop, insa a precizat ca "outfit-ul ei face parte din ultima colectie de la Des-quared".

"Mie nu imi pasa de ce zice lumea, atata vreme cat eu ma simt bine si, in seara aceea, mi-a placut sa fiu extravaganta. Am fost complimentata de persoanele cu care m-am intalnit, dar si daca nu as fi fost nu mi-ar fi pasat. Asa sunt eu. E posibil ca designerii sa se fi lasat inspirati de Michael Jackson, pentru ca revine moda anilor ?80", ne-a declarat Oana, care a fost la eveniment impreuna cu sotul ei, Pepe, care a avut, de asemenea, o tinuta greu de ignorat.

Integral in Cancan