Revista americana Forbes a publicat topul celor mai bogati oameni ai lumii, in total pe mapamond fiind 1.125 de miliardari. Printre acestia s-au remarcat si cateva femei de succes, cea mai bogata dintre ele fiind chinezoaica Yang Huiyan, de 26 de ani, mostenitoare a nu mai putin de 7,4 miliarde de dolari.

Si patroana postului tv romanesc Kanal D, Begumhan Dogan Faralyali, 31 de ani, se afla in randul celor mai bogati oameni, cu o avere de un miliard de dolari.

Begumhan Dogan este fiica lui Aydin si Isil, cei mai bogati patroni de trusturi media din Turcia. Tanara a terminat Scoala de Economie din Londra, obtinand diploma in economie si filosofie. In anul 2004 a absolvit studiile Universitatii Stanford. Tot de atunci este presedintele departamentului de comunicare al Trustului Dogan, care detine postul Kanal D din Romania.

Miliardara locuieste cu sotul ei, la Istanbul si ocupa locul 5 in topul celor mai bogate femei realizat de revista Forbes. Begumhan este considerata una dintre cele mai frumoase si destepte femei de afaceri din lume, alaturi de fiica regretatului premier libanez Rafik Hariri, Hind.

Libertatea