Vedetele din Romania au fost rasfatate, zilele acestea, de partenerii lor cu daruri dintre cele mai alese. Barbatii au preferat sa le ofere consoartelor parfumuri fine, bijuterii elegante, masini scumpe si multe flori. Libertatea va spune ce cadouri au primit frumoasele showbizului autohton cu ocazia zilei de 8 Martie.

Simona-Sensual a fost rasfatata de Ziua Femeii cu un cadou pe masura asteptarilor ei. Frumoasa blonda a primit de la iubitul ei, cu cateva zile mai devreme de 8 Martie, o masina Mercedes SLK 200 care valoreaza 60.000 de euro. 'Nu a avut fundita rosie, dar este exact ceea ce mi-am dorit sa primesc. E frumoasa, e argintie, e sport, deja o iubesc', ne-a marturisit apetisanta soferita, care mai are insa de asteptat cateva luni bune pana sa se urce la volanul ei, pentru ca are permisul suspendat.

Cristina Spatar a primit de la sotul ei, omul de afaceri Alin Ionescu, un ceas de mana Cartier Pasha Chronograph, din aur alb, cu 3 safire, care costa aproximativ 3.000 de euro. Intamplator, Alin a surprins-o vorbind la telefon cu prietena ei cea mai buna, careia ii spunea ca isi doreste foarte mult acest ceas. Pentru ca a vrut sa-i faca o surpriza, sotul cantaretei i l-a comandat de la niste prieteni de-ai lui din strainatate. 'E cea mai frumoasa bijuterie pe care o poate purta o femeie', ne-a declarat Cristina.

Aflata la New York, Valentina Pelinel a primit de la sotul ei, Cristian Boureanu, un superb buchet de trandafiri rosii. Seara, cei doi au iesit la un restaurant si au luat o cina romantica.

Integral in Libertatea.