Traian Basescu a vrut, cu ani in urma, sa ii aplice o corectie fizica directorului Scolii nr. 32 din Constanta, unde invata Elena Basescu, pe atunci eleva in clasa a 5-a, din cauza ca acesta a refuzat sa o mai primeasca la cursuri pe fiica sa.

Dezvaluirea ii apartine chiar lui Basescu senior si a fost facuta, la vremea respectiva, mai exact in toamna lui 1991, intr-o discutie cu mai multi colegi de partid, printre care Petre Roman, discutie a carei inregistrare a fost repusa, de curand, in circulatie pe blogul Roxanei Toma.

"Copilul meu, care e in clasa a 5-a, nu a mai fost primit la scoala, in Constanta, de catre un dascal, de un director de la Scoala 32 si cred ca ma duc si il bat", a spus catranit Basescu.

El a relatat ca Elena Basescu invata la o scoala cu profil artistic, "care are pictori, dansatori si chestii de-astea", lucru care nu prea se potrivea cu aspiratiile Elenei.

Solutia a fost mutarea la alta scoala: "S-a dus nevasta-mea la Scoala 32, o alta scoala".

Acolo, sotia actualului presedinte a vorbit cu directorul, in persoana: "Dom'le, copilul meu nu are aptitudini, nu il fac dansator, pictor, poti sa mi-l primesti?". "Da". "Intre timp, s-a anuntat ca a cazut guvernul (n.n.-Roman) si acum nu o mai primeste nimeni", s-a lamentat Basescu.

Cancan