Cånd te iau si te apuca toate emotiile, cåt ai fi de VIP, cu tot cu educatia si barbatul tau plin de bani, trebuie sa te scoli deasupra nivelului marii ca sa fii cu certitudine genial si sa ai succesuri. Cu toate astea, daca nu porti chiloti sa-ti protejeze organele interne sau nu asculti muzica lui Schopenhauer, risti sa intålnesti si oameni care sa nu vorbesc cu tine. Nota: Aceasta a fost o compilatie cu cele mai reusite perle ale vedetelor.

In topul vedetelor cu cele mai multe perle in palmares, putem afirma cu tarie ca Elena Basescu, “second daughter” in Stat, conduce detasat. Nu mai recent de acum trei zile, Lenuta tatii si-a prezentat primul discurs in calitate de secretar general al organizatiei de tineret PDL, speech care a fost mai amuzant decat un film de comedie de cinci stele. Vestita adunare chemata duminica dimineata la datorie a avut parte de o reprezentatie condimentata din plin cu gafe, balbe si tenacitate, toate marca Elena Basescu.

Fost manechin, actual politician la inceput de drum, mezina prezidentiala s-a aratat vadit emotionata si, cu vocea tremuranda, a scancit: “Dragi colegi, doresc ca noi

sa devenim un rezervor de resurse... si... doresc ca noi sa devenim un rezervor de resurse...(dand impresia falsa ca vrea sa mearga mai departe).

Depolitizarea acestui...( inghite in sec)... depoli... depolitizarea acestui sistem sensibil... (inghite in sec a doua oara)... depolitizarea acestui domeniu sensibil reprezinta un nou inceput pentru invatamant”. Au urmat ropote de aplauze si zambete care s-ar fi vrut a fi hohote de ras. Pacat ca au lipsit popcornul si ceva tinute mai lejere, pentru ca duminica sa fie una cu adevarat relaxanta. Cu siguranta va ramane in anale, ca si gafele sale de acum trei ani: “Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri” sau “

pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine”. Este mai mult decat evident faptul ca don’soara se afla pe niste taramuri total necunoscute si inoata in niste ape extrem de tulburi pentru ea, dar ii admiram ambitia si ii uram sa o tina tot asa!

Gardianul