Femeia perfecta trebuie sa aiba par blond, ochi albastri si salariul considerabil mai mic decat al iubitului sau sotului ei, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie.

Potrivit rezultatelor sondajului, la care au participat 66.000 de barbati, actrita Scarlett Johansson ar putea fi perfecta daca nu ar castiga atat de multi bani. Acelasi sondaj a scos la iveala faptul ca femeia ideala trebuie sa cantareasca 60 de kilograme, sa fie independenta si, din cand in cand, sa poarte ochelari.

Sondajul, realizat de site-ul de internet ukdating.com, a mai scos la iveala faptul ca 54% dintre barbati nu s-ar intalni cu o femeie care castiga mai mult de 25.000 de lire sterline pe an (35.000 de euro).

Barbatii au situat “ochii albastri” pe primul loc in topul atributelor obligatorii, urmat de “par lung blond” si “purtarea ocazionala a ochelarilor”. Inteligenta nu constituie o prioritate, dar femeia trebuie “sa arate bine”, “sa aiba o personalitate excentrica” si “sa fie optimista”. Doar 15% dintre barbati s-ar intalni cu o femeie pesimista sau cinica.

In mod surprinzator, barbatilor nu le pasa de cat timp petrece o femeie cu treburile domestice sau in bucatarie, insa “performantele sexuale” constituie o prioritate, ocupand locul sapte in topul celor mai importante atribute ale unei femei perfecte. Se pare ca barbatilor nu le plac femeile prea inalte, doar 20% admitand ca vor sa se intalneasca cu o femeie care are o inaltime de peste 1,80 metri.

Integral in Click!