Pamela Anderson reuseste si la 40 de ani sa suceasca mintile barbatilor. Actrita a reusit sa ii cucereasca si pe germani prin intermediul unui spectacol de iluzionism difuzat ieri pe un post de televiziune. Ea a fost “facuta sa zboare” chiar de noul ei iubit, iluzionistul olandez Hans Klok.

Spectacolul de iluzionism care a avut-o ca subiect pe Pamela Anderson a avut loc in Berlin si a dat peste cap toate estimarile de rating.

Diva a reusit sa ii cucereasca pe germani printr-o reprezentatie de zile mari, alaturi de noul ei iubit, Hans Klok.

Inca din timpul conferintei de presa, cei doi si-au manifestat vizibil atractia unul fata de celalalt, sarutandu-se chiar la finalul discutiilor cu presa. Pamela a anulat actele de casatorie cu jucatorul profesionist de poker, Rick Salomon, in urma cu peste doua saptamani.

Desi a promis atunci ca se va dedica intru totul familiei, ea a cedat tentatiei de a aparea intr-un spectacol de iluzionism. Dragostea ei fata de iluzionistul danez Hans Klok nu este o surpriza totala, tinand cont de faptul ca diva nu a dus niciodata lipsa de admiratori.

Pamela a acceptat sa apara in spectacolele iubitului ei si sa zboare impreuna cu el la cativa metri inaltime. “Nu mi-e frica! Stiu ca sunt pe maini bune”, a declarat Pam in timpul conferintei de presa, sarutandu-l apoi pe Klok.

Integral in Click.