Spectacolele de magie au devenit mai atragatoare dupa ce apetisanta Pamela Anderson a pasit gratioasa pe scena unui astfel de show. Cel care a avut onoarea de a o avea asistenta a fost iluzionistul Hans Klok. Acesta a sustinut un spectacol incendiar, alaturi de sexoasa Pamela, luni seara la Berlin. Gurile rele spun ca cei doi ar trai chiar o frumoasa poveste de dragoste desi actrita este casatorita cu Rick Salomon.

Publicul, venit in numar mare la eveniment, si-au concentrat mai mult atentia pe apetisanta vedeta decat pe trucurile magicianului. Fire deloc timida, starul Playboy a urcat pe scena intr-un corset auriu si o pereche de pantalonasi sclipitori.

Asistenta cuviincioasa bomba sexy a ascultat cu sfintenie de magician si a taiat rasuflarea publicului cu un numar de gravitatie deasupra solului dupa care a disparut, spre dezamagirea barbatilor din sala. Se pare ca starul a inceput sa fie atrasa din ce in ce mai mult de lumea magiei, participand la toate show-urile de acest gen din Las Vegas.

Acum Pamela Anderson a decis sa isi largeasca orizonturile si a acceptat incantata invitatia lui Klok de a veni in Germania, pentru a participa la un astfel de spectacol magic.

Atac