Uneori e mai scump sa divortezi decat sa organizezi o nunta de vis. In cazul celebritatilor, despartirea costa scump, iar suma primita dupa impartirea bunurilor poate fi privita ca un fel de... 'salariu' rezultat in urma anilor de casnicie. Jurnalistii de la Daily Mail au calculat cat a valorat fiecare ora din timpul casatoriei, in functie de banii pe care fostii parteneri de viata ai vedetelor i-au castigat la divort.

Casatoria cantaretului Paul McCartney cu Heather Mills a durat mai putin de patru ani. Dupa un divort plin de negocieri, Heather s-a ales cu 30,9 milioane €. Impartind suma la durata relatiei, rezulta ca Mills a castigat 890 de euro pentru fiecare ora de casnicie.

Desi la inceput a fost topita dupa dansatorul Chris Judd, la sapte luni dupa nunta, J. Lo si-a dat seama ca nu e amorezata de sotul ei. Astfel, cei doi au divortat, iar Chris s-a ales cu suma de 11,5 milioane €, circa 18.000 € pentru fiecare ora petrecuta impreuna.

Actorii Tom Cruise si Nicole Kidman au fost casatoriti timp de 10 ani. In 2001, cei doi au divortat si si-au impartit averea pe jumatate. Amandoi au ramas cu cate 115 milioane €, fiecare ora de casatorie valorand 2.400 €.

Integral in Libertatea.