Dupa sase ani de singuratate, Mirabela Dauer a reusit sa-si gaseasca fericirea in bratele lui Sandu, un ardelean care a facut-o sa creada din nou in iubire dupa doua mariaje esuate. Solista a primit inelul de logodna saptamana trecuta, la intoarcerea sa dintr-un turneu in America, cand Sandu i-a pus verigheta pe mana intr-o benzinarie de langa Aeroportul Otopeni.

Desi soarta nu a fost foarte darnica cu ea la tinerete, solista trecand prin doua mariaje care s-au sfarsit prost, Mirabela si-a regasit zambetul la 60 de ani.

De patru luni ea traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un ardelean pe nume Sandu, care, saptamana trecuta, i-a pus inelul pe deget.

“Sandu a fost singurul barbat care a avut curajul sa vina sa vorbeasca direct cu mine si sa-mi spuna in fata ceea ce simte. Nu credeam ca o sa ma indragostesc din nou la varsta asta, de sase ani eram singura si ma consolasem cu ideea”, a declarat vedeta.

In urma cu o luna si jumatate, cantareata a plecat intr-un turneu in America, impreuna cu alti solisti de la noi precum Maria Dragomiroiu, Raul si formatia Autentic, prietenul ei Sandu ramanand acasa. La intoarcere, solista a avut parte de o mare surpriza: iubitul ei i-a daruit inelul de logodna intr-o benzinarie de langa Aeroportul Otopeni.

Integral in Click.