Desi este pe punctul de a se insura cu iubita lui, Ioana, Mihai Traistariu starneste inca pasiuni periculoase, in special printre minore. Solistul i-a picat cu tronc unei adolescente de doar 17 ani din Comarnic, pe nume Adina, care il suna in toiul noptii si a reusit sa-i sparga contul de pe hi5 cu ajutorul hackerilor.

Ea s-a dat peste cap si a facut rost de numarul de telefon al lui Mihai si, de atunci, si-a facut un obicei care il scoate din sarite pe interpret: il suna la ore tarzii in noapte, facandu-i declaratii cu tenta erotica.

Mai mult, ea a reusit performanta de a-i sparge, cu ajutorul unui hacker, contul de pe hi5 al solistului, facut de o alta fana a acestuia. Mihai Traistariu s-a trezit mai nou ca, la profilul sau, au fost postate o serie de poze trucate, infatisandu-l pe artist in pozitii indecente sau plin de muschi, asemenea unui stripper.

“La inceput, n-am crezut ca e ceva serios, am tratat-o ca pe orice alta fana a mea. De cand sunt cu Ioana, insa, parca a innebunit. S-a infuriat foarte tare ca nu vreau sa-i raspund la avansuri si ma tot suna noaptea sa ma intrebe daca sunt cu iubita mea in pat”, a mai spus indignat Traistariu.

Integral in Click!