Satul probabil de povesti clasice siropoase, perimate de-a lungul anilor la „Din dragoste“, Mircea Radu a trecut la cazuri mai serioase, care sa-i solicite cu adevarat veleitatile de Cupidon. Florin, un tânar din Constanta, a apelat la puterea de convingere a lui Mircea pentru a-si îndupleca iubita, Cristina, sa se întoarca în bratele lui. Nu numai pentru ca o iubeste nespus, ci pentru ca împreuna cei doi pornisera într-o cariera banoasa, practicând sex online, pe video-chat.

Cei doi spun ca acest lucru le facea placere, mai ales ca finantele le cresteau simtitor, numai ca nu s-au bucurat prea mult de prosperitate. Mama fetei a reusit sa-i desparta, nu din cauza preocuparilor lor internaute, ci pe motiv ca Florin provine dintr-o familie saraca si nu poate fi barbatul ideal pentru fiica ei. Influentata, Cristina l-a parasit fara sa se uite înapoi, iar acum Florin cauta disperat ajutor la „Din dragoste“.

Mircea, specialist în homosexuali si hermafroditi

Într-una din editiile emisiunii de la Antena 1, moderatorul a încercat sa împace doi

homosexuali si, pentru ca stradania sa a priit audientei, Mircea ne-a prezentat apoi cumplita istorie a unei hermafrodite suferinde din amor. Rodica, dovedita ulterior o materialista lipsita de sentimente, a fost refuzata tâfnos de iubitul intrat pe magica poarta a emisiunii.

Gardianul