Atunci cand simt ca sunt date uitarii, unele celebritati apeleaza la tot felul de metode ciudate pentru a iesi in evidenta. Unul din cele mai utilizate procedee de a-si spori celebritatea e implicarea intr-un scandal sexual. Se pare ca ideea este una benefica, deoarece vedete care intrasera intr-un con de umbra incep sa fie vanate de publicatiile de profil, reintrand in atentia publicului.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a intrat in atentia tabloidelor dupa ce pe Internet a aparut o inregistrare care ii prezenta pe ea si iubitul sau, solistul R & B Ray J, facand sex. Materialul video i-a adus frumoasei brunete zeci de propuneri pentru pictoriale fierbinti. Ea a devenit astfel vedeta Playboy si a intrat in atentia publicului datorita formelor sale voluptuoase.

Paris Hilton

Paris Hilton a devenit un nume sonor la Hollywood dupa ce a facut senzatie cu un filmulet in care apare facand sex cu fostul ei iubit, Rick Solomon. Desi mostenitoarea imperiului Hilton s-a declarat dezgustata, procesul care a urmat si toata publicitatea negativa de care a avut parte nu au facut decat sa creasca ratingul aparitiilor ei publice ulterioare si sa tina prima pagina a revistelor.

Kristin Davis

Actrita Kristin Davis, una dintre protagonistele serialului 'Totul despre sex', nu se numara printre vedetele foarte cunoscute. In ultimele saptamani insa, numele ei a figurat in paginile celor mai importante reviste despre vedete din intreaga lume, dupa ce pe Internet a aparut un filmulet in care Kristin e protagonista unei partide incendiare de sex. Desi actrita a negat ca ar fi vorba despre ea, imaginile porno au adus-o in atentia publicului.

Libertatea