Odata proaspete si stralucitoare, celebritati ca Priscilla Presley, Kim Wilde sau Anita Ekberg „poarta“ acum semnele trecerii anilor.

Potrivit diverselor studii efectuate de specialisti, frumusetea fizica este una dintre cele mai importante componente ale succesului, lucru valabil pentru oamenii obisnuiti, insa mai ales pentru celebritati.

In majoritatea cazurilor insa, varsta isi pune amprenta si asupra starurilor, odinioara proaspete si stralucitoare. Astfel, unele vedete recurg la chirurgia estetica (rezultatele nu sunt intotdeauna cele mai reusite), iar altele apeleaza la mici trucuri, retusand, cu ajutorul calculatorului, imaginile din filme sau fotografiile. Totusi, exista si celebritati care prefera sa imbatraneasca natural, chiar daca nu intotdeauna o fac si frumos.

Printre acestia din urma se numara actrita suedeza Anita Ekberg, starul lui Fellini din pelicula „La dolce vita“. Un sex simbol al anilor ’60, mai ales dupa aparitia in filmul lui Fellini, in memorabila scena filmata la Fontana di Trevi, Anita, acum in varsta de 77 de ani, traieste destul de retrasa in apropiere de Roma. Cu trecerea timpului, fosta actrita si-a pierdut aproape toata stralucirea din tinerete, regasindu-se cu greu in starul sexy de odinioara.

Integral in Evenimentul Zilei