Irinel Columbeanu a reusit sa socheze din nou. Vineri seara, excentricul miliardar a fost uns Cavaler Templier in Catedrala Romano-Catolica “Sfantul Mihail” din Alba Iulia. El a venit la ceremonie in superbul Rolls Roys, insotit de Monica si de nasii lor din Cluj, familia Miko. Iri a jurat ca de acum inainte va duce o viata austera.

“Este o onoare pentru mine. Am studiat foarte bine acest fenomen si sunt fericit ca ma aflu aici”, a declarat Iri, vadit emotionat, la intrarea in lacasul sfant. El a participat apoi la ceremonia care s-a desfasurat in biserica unde se afla mormantul lui Iancu de Hunedoara.

In timp ce Monica a ramas in locul rezervat oaspetilor, Irinel s-a alaturat celor 16 credinciosi si, in genunchi, a cerut sa fie primit in importanta grupare. “Ma prezint inaintea lui Dumnezeu si in fata fratilor si surorilor, cerandu-le a ma primi cu bunavointa in acest ordin”.

Iri a jurat apoi ca va duce o viata austera si ca-i va ajuta pe saraci, dupa care a fost innobilat cavaler de catre insusi Marele Prior Magistral al Romaniei, Dan Vasiliu, comandantul Ordinului din Romania: “In numele lui Dumnezeu, al Sfintilor Apostoli, al Marelui Maestru, al inaintasilor nostri, al Cavalerilor si Doamnelor Templului te innobilez Cavaler al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim!”, a rostit Marele Prior, in timp ce i-a atins miliardarului capul si umerii cu sabia. Dupa ceremonie, sotii Columbeanu au fost cazati la singurul hotel de patru stele din Alba Iulia, Hotel Parc.

Integral in Click.