Mezina prezidentiala are deja 28 de ani si gindul ca va ramine domnisoara batrina incepe s-o preocupe tot mai presant. Pe de alta parte, exista riscul ca iubitul ei, Andrei Hrebenciuc, sa se plictiseasca de jocul stresant de-a Romeo si Julieta, cautind in alta parte o iubire fara probleme.

Faptul ca Elena Basescu a declarat de mai multe ori ca a rupt relatia cu Andrei se dovedeste a fi o simpla stratagema pentru derutarea socrului mic. De fapt, cei doi indragostiti continua sa se vada in secret, dar un secret insuficient de bine pazit, din moment ce paparazzi ii surprind mereu impreuna.

Apropiati ai familiei spun ca fiica preferata a lui Basescu (doar ii seamana leit!) face presiuni tot mai insistente asupra tatalui sau, cerindu-i sa-si dea acordul pentru casatoria ei cu Andrei.

Desi presedintele rezista destul de greu atunci cind Elena ii cere ceva, consilierii sai incearca sa-l impiedice sa-si dea binecuvintarea, cel putin deocamdata. Dupa parerea lor, o relatie de familie, consfintita prin lege, cu adversarul politic, ar avea efecte negative asupra imaginii partidului portocaliu, reprezentat de primul barbat al tarii. Sfetnicii lui Basescu sint de parere ca punerea pirostriilor ar trebui aminata pina dupa alegerile din 2009.

7Plus