Miercuri seara, in Kristal Glam Club, a avut loc decernarea celor 11 premii “Bulevard Prestige Awards”, prezentata de Ilinca Vandici si Gabriel Coveseanu. Ciudat este ca, desi producatorii evenimentului sustin ca premiantii au fost alesi in functie de voturile telespectatorilor, “bulevardierii” au organizat o gala in care laurii s-au intors de unde-au plecat, si anume in ograda vedetelor Kanal D.

La categoria “Cel mai bun model” este anuntata Valentina Pelinel, surclasindu-le pe Catrinel Menghia, Elena Baguci si Andreea Mantea. Dupa ce Pelinel ajunge pe scena, cei doi prezentatori constata ca au uitat sa cheme personalitatea destinata inminarii premiului (conform structurii galei, fiecare premiu e inminat de cite o vedeta) iar plicul tace milc, inca bine sigilat. Titlul de “Vedeta a anului” revine lui Dj Ryno si Sylviei, care ii intrec pe Stefan Banica Jr, Morandi si Fly Project (!!!). Floare la ureche, mai ales daca te cheama Sylvia si prezinti o emisiune la Kanal D – “Style Radar”. Smiley a primit onorurile pentru “Cel mai bun videoclip” – “In lipsa mea”; intr-adevar in lipsa lui, pentru ca artistul a preferat sa traga chiulul de la eveniment.

Cea de-a patra categorie i-a dat batai mari de cap prezentatoarei Andreea Banica. Dupa ce s-a foit o vreme cu plicul in mina, cintareata graieste: “Cel mai bun debut revine lui Catalin Tosan!”. Si, desi i-a batut pe Wassabi, Alex si Celia, momentul lui Josan n-a fost incununat decit de hohote de ris.

Nu stim a cui e vina, dar in competitia cu Mihaela Radulescu, Adina Buzatu si Dana Razboiu, tot Moni Columbeanu a cistigat cursa pentru “Cea mai bine imbracata”, desi s-a afisat fara poseta trasa peste ochi si fara Irinel.

Integral in 7plus.