Am trait sa o vedem si pe asta! Recunoscuta pentru stilul vestimentar extravagant, nonconformista Loredana, care, in urma cu doar cateva luni, si-a lasat fanii cu gura cascata atunci cand a mimat sexul oral pe scena, se bate acum, de la egal la egal, cu o pleiada impresionanta de personalitati, pentru ti-tlul de “legenda a orasului Bacau”.

De vreo doua saptamani, judetul din inima Moldovei a fost impanzit cu panouri uriase care promoveaza campania “13 legende pentru Bacau”. In afis apar insusi Stefan cel Mare, regretatul parinte Constantin Galeriu, Nadia Comaneci, Doina Melinte, marele actor Radu Beligan, dar si Loredana Groza. Campania a fost demarata pe 27 aprilie si se va incheia maine.

In tot acest timp, locuitorii judetului au fost interogati prin intermediul cunoscutului institut de sondare a opiniei publice - CURS, cu privire la favoritii lor dintre cele treizeci de personalitati selectate. La final, vor ramane doar 13 cele-britati, care vor primi titulatura de “legenda”. Este de remarcat, insa, faptul ca edilii judetului au omis-o din lista pe Monica Columbeanu, la ora actuala, cea mai mediatizata figura a judetului Bacau. Nu de alta, dar fanii lui Moni probabil habar nu au cine a fost Tristan Tzara (poet si eseist) sau George Bacovia.

Integral in Click.