Intr-un moment in care razboiul dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu s-a acutizat, Valeriu Lazarov, “inventatorul” vedetei de la “Surprize, surprize”, a facut o declaratie socanta.

Si deloc magulitoare pentru Andreea Marin! Intr-un interviu acordat recent revistei Star, celebrul om de televiziune a marturisit: “Daca nu era Andreea Marin, in 2008, as fi facut "Surprize, surprize" cu Mihaela Radulescu”.

Valeriu Lazarov sustine ca formatul original al emisiunii “Surprize, surprize” definea cu precizie profilul si rolul prezentatoarei, asa ca Andreea Marin avea toate atuurile pentru a deveni Zana surprizelor.

Totusi, el a mai mentionat si alte nume sonore care ar putea lesne prezenta aceasta emisiune, in fruntea listei sale aflandu-se Andreea Esca, Elena Udrea si Mihaela Radulescu. Toate au fost catalogate de reputatul om de televiziune ca fiind “foarte potrivite pentru acest rol”, pe care ani buni le-a interpretat sotia lui Stefan Banica jr.

Diplomat si elegant, Valeriu Lazarov nu a comentat in nici un fel pentru revista Star gestul Andreei Marin Banica de a renunta la emisiunea care a consacrat-o, limitandu-se la a relua comentariile presei care sustin ca, in acest moment, diva a facut, prin aceasta decizie, un pas inapoi in cariera sa.

Nu multi stiu ca emisiunea “Surprize, surprize”, proiect care a adus postului TVR 1 o audienta record, va fi redifuzata cel mai probabil anul viitor: “Televiziunea Romana avea dreptul la o prima optiune pe 2008, drept pe care nu l-a exercitat. Am profitat de ocazie pentru a da emisiunii o pauza de un an”.

Integral In Click!