Celebrul realizator TV Andrei Gheorghe este protagonistul unui film socant realizat de paparazzii CANCAN! Miercuri dupa-amiaza, dupa ce bause sase pahare de vodca, la un restaurant din Capitala, in compania noii lui iubite, Petruta Dyer, Gheorghe a urcat la volanul masinii lui.

A fost oprit, insa, in trafic de un agent de circulatie pe motocicleta, care i-a cerut actele si l-a rugat sa sufle in aparatul etilotest. Initial, a refuzat, iar, dupa ce la fata locului a aparut inca un echipaj al Politiei Rutiere, omul de televiziune a cedat nervos. A inceput sa-i injure pe politisti ca la usa cortului.

Stupefiati de vehementa cu care erau jigniti, politistii n-au avut nicio reactie. Dupa aproape 40 de minute, l-au convins, insa, pe Andrei Gheorghe sa sufle in aparatul etilotest. Rezultatul: realizatorul TV era beat, cu putin sub limita pentru care i s-ar fi putut intocmi dosar penal! In acel moment un politist s-a retras in masina, ca sa scrie procesul-verbal si sa consemneze retinerea permisului auto. Gheorghe s-a apropiat de geamul deschis al masinii de politie, a inceput sa tipe, dupa care l-a scuipat pe agentul de circulatie.

Video integral in Cancan