De ceva vreme, Irinel Columbeanu a cam disparut din peisajul monden. Treptat, locul sau a fost luat de Monica Columbeanu, aceasta fiind acum legatura dintre presa si familia Columbeanu. Pana nu demult, Monica nu dadea declaratii presei, aceasta fiind sarcina sotului sau, Irinel. Daca cineva voia sa obtina o declaratie de la Monica, trebuia mai intai sa treaca pe la Irinel, care-i pasa telefonul.

La telefonul miliardarului raspunde doar robotul

Insa, de aproape un an de zile, la doar cateva luni de la nasterea micutei Irina, lucrurile s-au schimbat radical. Telefonul lui Iri suna, insa la capatul firului nu raspunde niciodata nimeni, in afara robotului, fapt destul de bizar. Nu bagam mana in foc, dar este posibil ca miliardarul sa aiba interzis de la sotie sa dea vreo declaratie.

Care ar fi motivul, nu stie decat Dumnezeu si ei, insa nu exista o alta explicatie plauzibila pentru acest lucru. Cum altfel se poate explica aceasta disparitie a lui Irinel din peisajul monden, mai ales ca, in urma cu ceva timp, era nelipsit din paginile ziarelor?

Atac