Fosta sotie a lui Mutu are o cariera in plina ascensiune in lumea filmului, nu putine fiind productiile cinematografice pentru care Alexandra a primit laude. Chiar daca este dispusa la numeroase sacrificii de dragul artei, printre acestea fiind timpul destul de redus petrecut cu fiul sau de cinci ani, Mario, blonda este foarte hotarata sa nu dea jos textila, indiferent de rolul oferit.

“Atunci cand primesc un rol, le spun din start regizorilor ca nu sunt de acord sa ma dezbrac, decat daca este absolut necesar, dar pana acum nu a fost cazul. Am avut probleme atat in Italia cat si in Romania din pricina acestui fapt. Asa s-a intamplat si cu filmul “Second Hand” al lui Dan Pita, in care eu trebuia sa joc scena violului. Am tinut mortis sa joc aceasta parte fara sa ma dezbrac complet. Consideram ca este in regula daca pastrez ceva pe mine si pana la urma a iesit cum am vrut eu”, declara actrita.

Alexandra ii asigura pe toti barbatii care spera ca o vor vedea vreodata goala la un moment dat, ca acest lucru nu se va intampla niciodata. “Filmul nu este o revista pentru barbati. Sunt actrita si probabil ca va trebui, vreodata, sa trec si prin asemenea situatie.

Gardianul