Angelina s-a sarutat cu sotia lui Clint Eastwood. Senzuala actrita americana Angelina Jolie, considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, a oferit un show incendiar pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Cannes. Aflata la bratul iubitului ei, actorul Brad Pitt, Jolie a sarutat-o pe gura, in fata fotografilor, pe Dina, sotia actorului si regizorului Clint Eastwood, si ea la brat cu partenerul de viata, scrie Cancan.

Harrison Ford s-a epilat in numele ecologistilor. Actorul Harrison Ford, cunoscut publicului larg pentru rolurile din filme de actiune precum “Indiana Jones” sau “Air Force One”, nu este una dintre acele vedete care se teme de durere. A demonstrat-o de atatea ori in filme, si, mai nou, pentru un anunt “civic”. Pentru a atrage atentia asupra despaduririlor care accentueaza incalzirea globala, Harrison Ford a ales sa isi epileze parul de pe piept. Cu ceara fierbinte. Semnalul lui de atentie a fost insotit si de o grimasa de durere, care, potrivit tuturor declaratiilor celor prezenti la filmarea spotului, este absolut autentica, scrie Gandul.

Jojo, 7 zile fara deodorant. Catalina Ionescu, alias Jojo, va lua parte la o campanie organizata de Rexona, care si-a propus sa le convinga pe romance sa foloseasca deodorantul in fiecare dimineata. Vedeta s-a angajat ca incepand din 26 mai sa nu mai utilizeze deloc deodorantul si sa-si continue viata in ritm normal. Jojo va merge la filmari, la concerte si va iesi cu prietenii, anunta Libertatea.

Columbeanu este strigat pe strada TATAIE! Potrivit 7plus, cu putin timp in urma, pe cind incercau sa intre in Mall-ul Vitan, sotii Columbeanu au avut parte de un episod neasteptat. Nici n-au apucat sa-si parcheze luxoasa masina ca mai multi baieti din cartier s-au adunat in dreptul lor si au inceput sa-l alinte pe Iri cu apelative de genul "Tataie, mai, tataitule!", rizind cit ii tinea gura. Dindu-si seama de situatia penibila in care se afla, Monicuta a incercat sa-i puna la punct, dar s-a trezit si ea cu niste cuvinte pe care nu le putem transcrie.

Sharon Stone ne arata din nou ceea ce ne-a aratat in Basic Instinct. O fi implinit diva 50 de ani, dar vechile obiceiuri nu dispar peste noapte si nici in ani buni, se pare. Sharon Stone a fost fotografiata intr-o pozitie indecenta, in timp ce se catara pe un iaht. Aflata pe Riviera Franceza pentru a participa la festivalul de film de la Cannes, Sharon a dat o fuga pe iahtul lui Roberto Cavalli, dar insotita de un barbat misterios si grizonat. Tinuta lui Stone, sexy mai ales datorita lipsei sutienului, l-a incitat si pe insotitorul ei, care nu-si mai dezlipea mainile de pe ea. Cand a urcat din barca cu motor pe iaht, Sharon a dezvaluit mai mult decat se asteptau chiar si paparazzi. Dar demnitatea i-a fost salvata de chilotii de culoarea pielii, relateaza Romantica.

Goldie Hawn, beata. Invitata de onoare la Cannes, unde a participat la petrecerea de lansare a unei noi marci de vodca, actrita Goldie Hawn s-a facut de ras. Dupa ce a dat peste cap mai multe pahare de alcool, vedeta si-a aruncat pantofii si a plecat din club tinandu-se de ziduri, sustine Cancan.

Andy Garcia isi arata spatele din cale-afara de...paros. A facut cariera la Hollywood si este considerat un exemplar masculin foarte aratos. Dar iata ca, dupa atatia ani de celebritate, Andy Garcia isi dezvaluie o cu totul alta fata...De fapt, un spate extrem de paros! In varsta de 52 de de ani, actorul a fost fotografiat in inedita ipostaza, in timp ce se relaxa pe Riviera Franceza, relateaza Romantica. Garcia a venit pentru festivalul de film de la Cannes si a profitat de timpul liber pentru a face o baie in piscina hotelului. Nu stim exact cat se va bronza din cauza parului des de pe spate, dar suntem convinsi ca actorul s-a relaxat.