1. Topul vedetelor cu barbati urati. Sunt frumoase, celebre si pline de bani. Cu toate acestea, unele dive au ales sa-si imparta viata cu niste barbati de-a dreptul urati. Libertatea prezinta cele mai controversate cupluri formate din femei sexy si barbati care nu sunt deloc aratosi.

Jennifer Lopez & Marc Anthony. Cantareata Jennifer Lopez (38 de ani), renumita pentru formele ei apetisante, s-a casatorit acum patru ani cu solistul latino Marc Anthony (39 de ani). El e slab, scund si urat. Cu toate acestea, cei doi se iubesc enorm si au din februarie anul acesta si doi copii.

Christina Aguilera & Jordan Bratman Cantareata. Christina Aguilera (27 de ani) a fost aleasa de multe ori in topul celor mai sexy vedete. Despre Jordan Bratman (30 de ani), sotul ei, nu se poate zice ca arata bine. Totusi, in ciuda gurilor rele care spun ca pot candida pentru titulatura de “Frumoasa si Bestia”, Christina si Jordan sunt casatoriti de trei ani si au un copil.

2.Traistariu castiga 70.000 de euro din campania electorala. Ca si alti artisti care exploateaza perioada campaniei electorale pentru a-si spori veniturile, Mihai Traistariu si-a umplut agenda de concerte in luna mai, astfel ca, in preziua alegerilor, artistul va avea in cont 70.000 de euro in plus. Cu acesti bani, Mihai vrea sa-i amenajeze iubitei sale, Ioana, un salon spa in Constanta. Cei doi se vor logodi, in iunie, la Paris, in Turnul Eiffel, afirma Gardianul.

3. Iubita lui Cristiano Ronaldo, un animal salbatic in pat! Se pare ca iubita fotbalistului a fost prea solicitanta pentru fostul ei partener, care a renuntat la ea din cauza sexului prea des si prea nebunatic. Nereida Gallardo este descriasa ca un animal salbatic de ex-ul ei. Agentul Pedro Campane povesteste: "Era un animal salbatic in pat. Am facut sex din prima noapte si nu a fost greu sa o conving. Nu avea retineri, ii placea tot in orice pozitie. Nereida nu stie multe despre fotbal, dar stie tot ce trebuie despre barbati si cum sa-i satisfaca. Cred ca Ronaldo are parte de o viata palpitanta", citeaza Romantica.

4.Casa de 44 de milioane de euro. Cuplul de staruri hollywoodiene Brad Pitt si Angelina Jolie au cumparat, pentru nici mai mult nici mai putin de 44 de milioane de euro, un castel pe Riviera Franceza, noteaza Gandul. “Casuta” cu 35 de dormitoare are tot ceea ce si-ar putea dori cineva: un sant de fortificatii, o vie, o livada de maslini, ponei, un lac, piscina si padure. Proprietatea se numeste Chateau Miraval si este situata intr-un sat mic numit Brignol, in Var, in apropiere de Aix-en-Provence.

5. Delia, amatoare de jucarii erotice. Nabadaioasa Delia este mare amatoare de senzatii tari. Surse din anturajul vedetei sustin ca, desi partidele de sex pe care le are cu iubitul sau, Matteo, ating superlativul, Delia apeleaza de multe ori la diferite trucuri pentru a atinge... apogeul. Nu cu mult timp in urma, aceasta a intrat intr-unul dintre sex-shop-urile din Bucuresti si, dupa mult timp petrecut printre "jucarii", atent ia i-a fost atrasa de un vibrator pe care, in scurt timp, l-a si achizitionat, relateaza 7 Plus.

6. Andreea Marin Banica vrea inapoi, in televiziune. De curand, Andreea Marin Banica a fost invitata la Realitatea TV in emisiunea lui Stelian Tanase, unde a vorbit despre cariera si planurile ei. Astfel, „Zana Surprizelor” a recunoscut ca s-a intalnit cu Valeriu Lazarov, cel care a produs emisiunea „Surprize, Surprize” de la TVR 1. Mai mult, Andreea a marturisit ca ar fi dispusa sa lucreze din nou cu celebrul producator, daca i s-ar oferi sansa, informeaza Atac-online.