Amy Winehouse poarta scutece. Nu trece o zi fara ca tulburata vedeta sa nu acapareze prima pagina a tabloidelor. Dar aceasta noua cascadorie parca le intrece pe toate. Amy Winehouse a fost fotografiata zilele trecute si ghiciti ce avea sub rochie? Un scutec de toata frumusetea. Nu stim daca Amy vrea sa lanseze o noua moda sau sta prost la capitolul stapanit emotii. Oricum, in aceeasi zi cantareata a atacat un paparazzo, nervoasa fiind ca nu a primit dreptul de a-si vizita sotul aflat dupa gratii, scrie Romantica.

Oscarul sosiilor. De 17 ani, cazinoul Imperial Palace, din Las Vegas, este gazda unui festival inedit care incearca sa egaleze in fast si stralucire celebrele premii Oscar. Este vorba despre "Reel Awards" sau, mai simplu spus, "Oscarurile sosiilor". Sute de artisti amatori din lumea intreaga isi fac din timp rezervari si se inscriu la una dintre cele 16 categorii din concurs in speranta ca asemanarile fizice remarcabile cu vedetele de la Hollywood le vor aduce faima mult dorita. Printre cele mai apreciate sosii se numara "Brad Pitt" Ryan Fraley si "Angelina Jolie" Tatiana Turan. Printre pretendentii la titlul de cel mai bun imitator al unei persoane publice s-au numarat si cateva variante ale lui Britney Spears, Johnny Depp, Donald Trump, Oprah Winfrey si chiar Hillary Clinton. Nimeni insa nu i-a intrecut pe falsii Elvis Presley, care au incercat sa intre in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare numar de imitatori ai cantaretului, respectiv 148, aflati sub acelasi acoperis, relateaza Cancan.

20.000 de euro, un concert cu Costel Busuioc. Costel Busuioc, romanul care a devenit faimos in urma concursului tv “Fiii lui Babel”, va canta prima oara la Madrid, pentru comunitatea romaneasca. Concertul este programat pentru data de 28 iunie a.c., la sala Juan Carlos I, iar intrarea va fi gratuita. Se vehiculeaza insa ca suma ceruta de compania de discuri pentru un concert cu Busuioc este de 20.000 de euro, sustine Click. O parte din aceasta suma va fi asigurata de Comunitatea Madridului, iar restul din sponsorizari. Reprezentantul FADERE doreste ca in cadrul aceluiasi spectacol sa cante si Livia Felea, o romanca rezidenta in Spania, care studiaza in Italia, unde a castigat recent un concurs de muzica pop.

Marius Moga cauta lesbiene cantatoare. Inepuizabilul Marius Moga pregateste o noua lovitura: vrea sa lanseze o trupa de lesbiene, dupa modelul rusoaicelor t.A.T.u. Moga cauta cu frenezie niste fete care stiu sa cinte (live!), arata bine si sint dispuse sa ia in cap rosii, oua clocite si cartofi, recunoscind ca apartin minoritatii gay. Judecind dupa principiile severe (de suprafata!) care se manifesta in societatea romaneasca, Moga are sanse destul de pipernicite sa-si vada visul implinit. Dar il ajutam noi cu o sugestie: Laura Andresan si Alina Plugaru fac un show erotic lesbian, ar putea sa le aleaga pe ele, scrie 7plus.

"Miss Bikini", cu grasimea la vedere. Chiar si "cel mai frumos trup in costum de baie" din lume are voie sa isi iasa putin din forma, dar acest lucru nu poate sa le impiedice pe toate femeile din lume, care isi petrec mai mult de trei sferturi din viata tinand regimuri drastice, nereusind sa arate ca modelele din revistele de "glamour", sa nu o arate cu degetul, fericite. Denise van Outen, femeia cu cel mai bine proportionat corp si modelul preferat al multor companii de publicitate, a fost prinsa de paparazzi pe marginea unei piscine, in bikini, costumatia care i-a adus atata celebritate, cu... burtica, sustine Curentul. Ce dezastru! Ce rusine, Denise! Tocmai tu, care faci atatea femei sa se strambe in oglinda la propria vedere sau atatia barbati sa viseze.

William, cel mai dorit burlac. Revista americana "Forbes" a realizat topul celor mai seducatori membri ai familiilor regale din intreaga lume, care au varsta sub 35 de ani. Primul loc i-a revenit printului William al Marii Britanii, dupa ce au fost luate in calcul mediatizarea in presa internationala, averea si impactul asupra tinerei generatii. Familia regala britanica sta foarte bine in clasamentul "Forbes", alti trei membri ai acesteia ocupand pozitii fruntase. William a fost urmat in top chiar de fratele sau, podiumul fiind completat de Zara Phillips, fiica printesei Anne. Pe pozitia a patra s-a situat Beatrice, fiica ducelui de York cu Sarah Ferguson. Printre cei mai doriti membri ai familiilor regale se afla si Charlotte Casiraghi, fiica printesei Caroline de Monaco si seicul Hamdan bin Mohamad bin Rashed, fiul primului-ministru din Emiratele Arabe, anunta Cancan.

Kate Beckinsale, cu tocurile pe plaja. Actrita Kate Beckinsale a tinut sa-si inceapa saptamina "la inaltime", adica pe tocuri inalte. Numai ca s-a dus pe tocuri nu oriunde, ci pe plaja din Malibu, unde cintareata Gwen Stefani si sotul ei, Gavin Rossdales, au dat o petrecere. Spre deosebire de Kate, fiica ei, Lily, in virsta de noua ani, a preferat sa vina desculta, scrie 7plus. Nu au lipsit nici comentariile rautacioase la adresa frumoasei englezoaice: "Kate a baut apa dupa Victoria Beckham". Cu care, de altfel, e buna prietena...

Mariah Carey a atins nivelul penibilului. Proaspat casatorita diva nu prea stie cand sa se opreasca si ce-i sta bine si ce nu. Mariah Carey a aruncat prima minge la meciul de baseball dintre Yomiuri Giants si Rakuten Golden Eagles, iar tinuta ei n-a impresionat prea multi spectatori, potrivit Romantica. La meciurile de baseball nu prea vin oamenii pe tocuri si nici cu jachetele lucioase si pantalonasi mulati si scurti, dar probabil ca nimeni nu a anuntat-o pe cantareata unde merge si ce are de facut.

Sharon Stone: "Chinezii au meritat sa fie loviti de cutremur". Chinezii s-au suparat pe Sharon Stone dupa ce actrita a declarat ca poporul chinez merita sa fie lovit de cutremur, pentru ca i-a facut sa sufere pe tibetani. „S-au produs toate aceste cutremure si m-am gandit «O fi karma?». Cand nu esti dragut, ti se intampla lucruri rele. Nu imi place modul in care chinezii trateaza tibetanii, cred ca nimeni nu ar trebui sa fie rau cu nimeni. Nu sunt draguti cu Dalai Lama, care este un bun prieten al meu”, a spus vedeta. Declaratia ei a atras furia chinezilor, care au de gand sa boicoteze filmele in care joaca starul din Basic Instinct: „Actrita asta nu merita atentia noastra. Cea mai buna metoda este sa o ignoram. Nu voi mai viziona filmele ei pe viitor”, a declarat vedeta Liu Wei, in timp ce actorul Lu Qilong a acuzat-o pe Stone de lipsa de respect, relateaza Gardianul.