Gheorge Se relaxeza in somaj. Omul de televiziune nu pare deloc afectat de decizia a conducerii Realitatea TV de a renunta la serviciile sale. In seara zilei in care s-a anuntat oficial incheierea contractului dintre prezentator si televiziunea lui Sorin Ovidiu Vantu, parca sfidandu-si conditia de somer, Andrei Gheorghe s-a destins, alaturi de iubita sa, Petruta Grigoriu, la clubul Fratelli Social Club din Capitala, scrie Atac

Bambi, 72.000 de euro din campanie. Raluca si Denisa au sustinut pana acum in actuala campanie electorala aproape 60 de concerte, pentru care au incasat 72.000 de euro. Fetele au reusit performanta de a avea week-endul trecut nu mai putin de 15 concerte. Tariful fetelor pentru un recital se ridica la 1.200 de euro, afirma Click.

Angelina Jolie a declarat ca are in casa arme adevarate, de tipul celor pe care le folosea in filmul “Tomb Raider”, precizand ca este pregatita sa le foloseasca pentru a-si proteja familia, informeaza Click.

Trupa Metallica va concerta pe stadionul Cotroceni din Bucuresti cu casa inchisa, in fata a 25.000 de spectatori, toate biletele pentru show-ul din 23 iulie fiind epuizate, anunta organizatorii, Emag!c Entertainment, citati de Evenimentul Zilei.

Invitata sa intretina atmosfera in cadrul unei petreceri private, jumatatea blonda a fostei trupe Andre s-a dat in spectacol, afisand o tinuta mult prea sexy pentru persoanele de fata, trecute de prima tinerete. Andreea Balan a apelat la versuri si gesturi deocheate si nu a ezitat sa danseze provocator in fata lui Tantareanu si sa cante „Prinde-ma, aprinde-ma!”, chiar daca acesta era la masa cu sotia, relateaza Gardianul.

Locuinta din New York a rapperului 50 Cent a ars din temelii, in cursul zilei de vineri. Resedinta a fost mistuita de flacari in doar cateva minute, iar cele sase persoane care se aflau inauntru in momentul izbucnirii incendiului au fost duse la spital, printre acestea aflandu-se fosta iubita si copilul cantaretului, scrie Gardianul.

Regina R&B-ului se apuca de scris.Aflata in febra pregatirilor de nunta, regina R&B-ului, devenita doamna Ionescu la sfarsitul anului trecut, a marturisit ca a decis sa astearna pe hartie etapele povestii sale de dragoste cu Mirco, Titreaza Cancan.

Cadou de peste 60.000 de euro. Gabriela Vranceanu Firea, vedeta postului de televiziune Antena 3, si-a facut un cadou de peste 60.000 de euro in aceasta primavara. Prezentatoarea emisiunii 'Stirea zilei' si-a achizitionat de curand un automobil BMW X6, al carui pret sare de 60.000 de euro scrie Libertatea.

Monica Birladeanu a refuzat Tanar si nelinistit. Hotarata sa devina un nume important in cinematografia mondiala, Monica Birladeanu a refuzat oferta de a juca in serialul 'Tanar si nelinistit', una din cele mai urmarite productii de televiziune din toata lumea, afirma Libertatea.