Oprah Winfrey, cea mai bine plătita femeie de la Hollywood. Realizatoarea americană de talk-showuri Oprah Winfrey, posesoarea unei averi de 1,5 miliarde de dolari, ocupă prima poziţie în topul celor mai bine plătite femei de la Hollywood, realizat de revista „Forbes“, informează Evenimentul Zilei.

Giulia, fara vibrator! Fosta componentă a trupei Candy, Giulia, este noua protagonistă a unui pictorial fierbinte în ultimul număr al revistei „Playboy”. întrebată fiind dacă cunoaşte utilităţile vibratorului, apetisanta brunetă a declarat că: „N-am folosit până în acest moment, pentru că n-a fost nevoie. Prietenele mele au vrut să-mi facă unul cadou, dar le-am explicat că am iubit şi chiar nu e cazul”, a declarat Giulia pentru Atac.

Mariana Bitang recunoaste ca se iubeste cu Octavian Bellu. De-a lungul anilor, multi au fost cei care au speculat o relatie amoroasa intre cei doi antrenori, insa niciodata nu a fost vorba de o confirmare din partea lor. Intr-un interviu acordat revistei „The One”, Mariana Bitang a decis sa nu mai tina in secret dragostea lor si a recunoscut ca il iubeste de multi ani pe Octavian Bellu, ba chiar ca impart aceeasi casa, scrie Gardianul.

Kate Moss inlocuita Celebra casa de moda Yves Saint Laurent a luat o decizie care a socat-o pe Kate Moss, una dintre supermodelele cel mai bine platite din lume. Aceasta trebuia sa fie imaginea YSL pana la sfarsitul anului, insa conducerea casei de moda a decis sa o inlocuiasca pe Moss cu alt supermodel de top, Naomi Campbell., afirma Libertatea.

Andreea Bălan dependenta de sex Pe lângă faptul că adoptă, pe scenă, un stil vestimentar mult mai provocator, Andreea Bălan s-a maturizat şi nu se mai fereşte să vorbească despre subiecte tabu, cum ar fi sexul. “Mă gândesc destul de des la sex. Da, îmi place foarte mult. Şi e prima oară când vorbesc despre asta. Da, îmi place mult” a declarat Andreea revistei Click.

Brad Pitt deigner de hoteluri Actorul american Brad Pitt va fi cooptat într-o echipă de consultanţi care vor ajuta la realizarea planurilor pentru un nou hotel de cinci stele în Dubai (Emiratele Arabe Unite), a anunţat luni dezvoltatorul imobiliar Zabeel Properties, citat de Click.

O femeie "dotata". Asta si-a dorit, pana mai zilele trecute, Miron Cozma si visul i s-a implinit. Sambata trecuta, fostul lider al minerilor din Valea Jiului a dus-o pe iubita lui la o clinica din Timisoara pentru o operatie de marire a sanilor, relateaza Cancan.

Dina Lohan o lasa pe fica ei sa fie lesbiana. Dina Lohan mama celebrei Lindsay Lohan a declarat ca nu o deranjaza relatia pe care fica ei o are cu Samantha Ronson Această afirmaţie declanşează un conflict în familia Lohan, după ce tatăl acesteia a dezaprobat vehement relaţia cu o femeie, transmite Click.