Monica Tatoiu, dezvirginata de Florin Calinescu la banchetul din clasa a VIII-a. Monica Tatoiu a povestit unor apropiati ca petrecerea de la finalul anilor de gimnaziu este memorabila pentru ca a fost unul dintre momentele cele mai incarcate de emotii, si asta pentru ca ultima zi de scoala a fost si prima din viata ei de femeie. Cel care i-a "rapit" virginitatea este nimeni altul decat Florin Calinescu. Aventura celor doi s-a transformat intr-o relatie cat se poate de serioasa care a continuat si in anii de liceu, unde cei doi timisoreni au fost colegi de banca, dezvaluie Interesul public.

Anna Lesko, show erotic cu un minor. Intr-un spectacol electoral la Barlad, rusoaica a invitat pe scena un admirator, a carui aparenta nu il recomanda drept major. Dupa ce l-a pus frumos sa se prezinte si i-a recomandat sa-si "tina manutele pe langa corp si sa stea cuminte", Anna a inceput sa se unduiasca in stilu-i caracteristic, lucru care l-a scos evident din minti pe adolescent. Simtind ca fanul vibreaza la mesajul ei artistic, cantareata a hotarat sa elimine distanta fizica dintre ea si el, apropiindu-si-l foarte tare, chiar la modul intim, noteaza Cancan.

Borcea jr s-a batut pe ciocolata cu Irina Columbeanu. „Aschia nu sare departe de trunchi!”, spune o vorba populara la care fiul cel mic al bosului de la Dinamo, Cristi Borcea, subscrie cu succes. Desi are numai 5 ani, Coco are simtul proprietatii foarte bine dezvoltat, asa incat a preferat sa arunce pe jos un platou intreg cu bomboane de ciocolata decat sa-l imparta cu Irina Columbeanu, scrie Gardianul.

Oana Roman se crede si desteapta si frumoasa. Oana Roman a reusit in cateva luni sa se transforme total, iar kilogramele date jos cu multa truda au motivat-o sa devina mai acida cu carcotasii care au criticat-o non-stop. “Sa-i vad acum ce mai spun despre mine. “Acum sunt si desteapta si frumoasa, sa-i vad ce pot sa mai spuna despre mine”, a punctat mezina familiei Roman, citata de Click.

Starleta porno americana Erin Daye adora sa faca sex in locuri publice si sa aiba cat mai multi parteneri in acelasi timp. Astfel si-a definit vedeta preferintele sexuale in timpul unui interviu realizat la bordelul de lux Moonlite Bunny Ranch, din Nevada, SUA, unde Erin lucreaza ca prostituata.Erin Daye se simte cel mai bine cand face sex in public si a fost in culmea fericirii cand, in timpul unei filmari, a avut cateva scene in fata statuii Lincoln Memorial din capitala americana Washington, relateaza Libertatea.

Bill Clinton, acuzat ca a facut sex cu o actrita. Fostul presedinte american Bill Clinton a avut o relatie amoroasa cu actrita Gina Gerhson. Fostul lider de la Casa Alba obisnuia sa o viziteze frecvent pe actrita la resedinta acesteia din California, dar nu ezita nici sa se afiseze cu ea la dineurile oficiale de la Casa Alba, scrie Cancan.

Jennifer Aniston nu a evitat sa ii dea o replica usturatoare fostului sot, in ultimul interviu acordat revistei National Enquirer. “Iubitul meu John Mayer este cel mai bun la pat! Nu am mai intalnit pe cineva ca el. Nici nu exista comparatie intre John si Brad din punctul asta de vedere”, a declarat actrita, citata de Click.

Ce conditie a pus Marioara Zavoranu ca sa-i dea Oanei o parte din avere? Marioara Zavoranu i-ar da banii cuveniti fiicei sale, daca inainte de asta s-ar impaca. "In momentul de fata relatiile cu fiica mea sunt complet inghetate. Iar mie imi este foarte dor de ea. Ma uit la toate emisiunile pe unde apare, citesc in ziare tot ce se scrie despre ea - ca sa-mi mai alin din dor.", a declarat mama Oanei, citata de Cancan.