Laura Andresan agata femei la colt de strada. Dupa ce ne-a plictisit pe blogul sau cu insemnari despre orientarea sa, "heterosexuala, dar cu manifestari homosexuale", incercind din rasputeri sa se arate ca fiind experta 100% in ale sexului de orice fel, Laura Andresan a pus bomboana pe tort, explicindu-ne in doar citeva cuvinte cum agata ea femei pe strada, cu care sa-si petreaca noptile fierbinti. " Si asta pentru ca o data ajunsa o domnita in dormitorul meu incepea sa-mi placa… de ea, sa ma atraga. Sa vreau s-o… studiez, daca vreti. Uneori vad femei pe strada si imi plac. Ieri la semafor in dreapta mea m-a atras incheietura unei miini bronzate. Si apoi am vazut o bruneta superba, parul lung aranjat, trasaturi interesante", marturiseste "profa de sex", potrivit 7plus.

Johnny Depp ii da insula sa lui Lindsay. Actorul american Johnny Depp si frumoasa sa sotie, frantuzoaica Vanessa Paradis, detin o insula exotica in Caraibe, unde se retrag ori de cate ori simt nevoia sa stea departe de ochii presei. Impresionat de dramele repetate prin care trece mai tanara lui colega de breasla, Lindsay Lohan, el s-a gandit sa ii intinda o mana de ajutor, punandu-i la dispozitie resedinta din Caraibe, unde aceasta sa se retraga atunci cand nu mai face fata stresului, sustine Cancan. "Johnny stie foarte bine ca faima poate fi un adevarat chin si ca nu e usor sa rezisti presiunilor care se fac asupra ta. Tine foarte mult la Lindsay, pe care o considera foarte talentata, si de aceea vrea sa o sustina cumva", a declarat reprezentantul actorului.

Carla Bruni - cucerita de cele sase creiere ale lui Sarkozy. Carla Bruni-Sarkozy este din nou in centrul atentiei, de data asta in librariile franceze. Despre fosta doamna Sarkozy au aparut vreo trei carti, imediat dupa divortul de presedintele Frantei, asa ca noua prima doamna nu se putea lasa mai prejos. Si ca sa fie originala, cartea "Carla si Nicolas, adevarata poveste" a aparut ieri in Franta, adica in plin mariaj fericit cu domnul Sarkozy. In timpul lungilor discutii cu autorii cartii Valérie Benaïm si Yves Azéroual, fostul manechin italian a povestit cum s-a indragostit de presedintele Sarkozy. „Fizicul, sarmul si inteligenta sa m-au sedus. Are cinci sau sase creiere, foarte bine irigate. Inca remarc asta in fiecare zi”, a afirmat ea. In carte, apar si referiri la o alta femeie indragostita de presedinte: eleganta Rachida Dati, ministru al Justitiei. in carte se mentioneaza un episod produs in data de 31 decembrie 2007, in timp ce Carla si Rashida se plimbau prin apartamentele din Palatul Elysée. Fostul manechin ar fi aratat spre patul dublu al presedintelui, dupa care s-ar fi intors spre Rachida Dati: „Ti-ar fi placut sa fii tu in el, nu-i asa?”, relateaza Gandul.

'Suntem mai tari ca Cheeky Girls'. Nebunie mare in Germania din cauza unui cantec, 'Tanga Song', ce apartine formatiei 'Las Bonitas', alcatuita din doua fete super sexy, Tanja si Mandy. Mai mult dezbracate, cele doua apar in videoclip dansand frenetic pe ritmurile melodiei. Doar intr-o singura zi, videoclipul lor a fost accesat pe Youtube de 800.000 de ori. Tanja, 19 ani, si Mandy, 18 ani, locuiesc in Hanovra si au decis sa se apuce de muzica, profitand din plin si de aspectul lor fizic. Inspirate de romancele de la Cheeky Girls, cele doua au lansat melodia 'Tanga Song' si peste noapte au devenit vedete in Europa. 'Ne bucuram ca avem succesul acesta. Nu vrem sa fim comparate cu Cheeky Girls pentru ca suntem mai tari ca ele. Aratam mai bine si o sa avem succes mult timp', a declarat Tanja exclusiv pentru Libertatea.

Lily Allen, beata-crita. Cantareata Lily Allen si-a dat in petic la petrecerea data dupa premiile Glamour. Vedeta, care i-a socat pe cei prezenti cu tinuta ei desantata si cu parul vopsit roz aprins, a consumat alcool in exces si a fost scoasa din club in brate de bodyguardul sau, fiind incapabila sa se mai tina pe picioare, sustine Cancan.

Andreea Balan, garda de corp pentru Keo la concerte. Pentru ca admiratoarele nu-i dau pace, Keo este nevoit sa-si ia iubita, pe Andreea Balan, la unele concerte pe care le sustine, in incercarea de a scapa de insistentele fetelor, in unele cazuri acestea depasind granita bunului-simt. Cantaretul a primit in nenumarate randuri propuneri indecente de la femei care voiau cu tot dinadisul sa-l pupe si chiar sa le dea autografe pe sani. Pentru ca nu vrea sa-si supere iubita, cantaretul a incercat sa le explice ca nu le poate incanta decat prin muzica lui, relateaza Gardianul.

Sora lui Britney, mutata la baraca. Sora mai mica a cantaretei Britney Spears s-a retras recent intr-o baraca din statul american Kentuky pentru a naste in liniste, alaturi de iubitul si tatal copilului ei, Casey Aldridge, informeaza Click. Conform apropiatilor, cei doi tineri au ales sa se mute la marginea unui lac, intr-o liziera, departe de civilizatie pentru a se feri de rautatile care nu au contenit sa ii loveasca dupa ce Jamie a facut publica vestea ca e insarcinata la 17 ani.

Ethan Hawke se insoara. Actorul american Ethan Hawke si iubita sa, Ryan Shawhughe, care este insarcinata, se vor casatori in curind, potrivit presei americane. Hawke si iubita sa au facut, marti, o cerere pentru autorizatia de casatorie la primaria din New York. Hawke, in virsta de 37 de ani, se afla la a doua casatorie. Actorul a divortat de actrita Uma Thurman in 2004, dupa o casatorie care a durat sase ani. Cele doua staruri au impreuna doi copii. Relatia dintre Hawke si Ryan, fosta dadaca a copiilor pe care ii are cu Thurman, dureaza de mai bine de doi ani, relateaza 7plus.

Simonei Sensual i s-a dezumflat fundul. Una dintre cele mai controversate prezente din showbiz, Simona Sensual a fost singura vedeta autohtona care si-a facut o interventie estetica in zona feselor si a si recunoscut acest lucru. Din pacate, la doar cateva luni de cand si-a rotunjit posteriorul injectandu-si in el colagen si acid hialuronic, blonda s-a trezit ca fesele sale au revenit la dimensiunile initiale, substantele resorbindu-se intre timp. Desi efectul interventiei a fost unul temporar, iar pretul destul de piperat, 2.000 de euro, Simona nu regreta faptul ca a incercat sa-si modeleze partea dorsala in acest fel, sustine Cancan.