Cele mai enervante femei. Vot de blam pentru Angelina. Angelina Jolie este una dintre cele mai „enervante“ staruri feminine din lume, potrivit unui sondaj realizat de portalul britanic onepoll.com. Angelina a ocupat locul al treilea in acest top, dupa fosta membra a formatei „Atomic Kitten“, Kerry Katona, declarata cel mai enervant star, si dupa fiica celebrului rocker Bob Geldof, Peaches Geldof, care ocupa locul al doilea. Presa internationala presupune ca pozitia „inexplicabila“ in care se gaseste Jolie se justifica doar prin invidia cu care o privesc englezoaicele pe diva in varsta de 32 de ani, scrie EvZ.

Caru' cu vedeteFoto:

Paris Hilton, banuita ca ar fi insarcinata. Paris e regina petrecerilor si a traiului fara griji. Mostenitoarea imperiului Hilton si-a construit o cariera din excese de tot felul, comportamente si relatii amoroase bizare. Tocmai de aceea, mondenii de pretutindeni s-au aratat pe cat de surprinsi, pe atat de ingrijorati privind cateva fotografii recente, care-o infatiseaza pe Paris la bratul celui mai recent iubit al sau, Benji Madden. Longilina starleta pare sa aiba o burtica potrivita pentru o viitoare mama. Chiar daca e catalogata cel mai adesea drept iresponsabila, Hilton a declarat in repetate randuri ca-si doreste un copil si ca nu vrea sa fie o mama batrana. Cum are deja 27 de ani, e de banuit ca si-a pus planul in aplicare, sustine Gandul.

Brigitte Nielsen, sub cutit. Actrita Brigitte Nielsen, devenita celebra la inceputul anilor ’90 mai ales datorita pictorialelor sexy din diverse reviste pentru barbati, va apela la minunile chirurgiei estetice in incercarea de a deveni la fel de frumoasa ca in urma cu 20 de ani. Daneza, acum in varsta de 44 de ani, a acceptat provocarea lansata de un post de televiziune din Germania care va transmite etapele de “renovare” prin care va trece actrita. Brigitte isi va plati operatiile efectuate de medicii germani cu banii incasati din emisiunea “Aus alt mach neu” (“Din vechi faci nou”), ce va fi transmisa in aceasta vara de postul RTL. Cotidianul german “Bild” a calculat ca aceste interventii vor costa aproximativ 60.000 de euro, relateaza Click.

Lisa Marie Presley arata din ce in ce mai rau! Lumea s-ar astepta ca Lisa Marie Presley sa invete ceva bun din tot ce s-a intimplat cu tatal sau, marele Elvis Presley. Gresit! Conform ultimelor poze facute publice de surse anonime, Lisa seamana din ce in ce mai mult cu Elvis, in perioada de sfirsit a vietii artistului. "Copila" bea alcool fara masura, iar pastilele le ia ca pe bomboane. S-a ingrasat si s-a uritit in asemenea hal, incit cei din jur se tem ca, in curind, va da "ortu' popii". Se adevereste inca o data ca "aschia nu sare departe de copac", scrie 7plus.

Axinte isi trece numele de scena in buletin. Dupa opt ani, timp in care pe numele sau de botez nu l-au strigat decat nevasta si parintii, Florin Petrescu isi trece numele de Axinte in cartea de identitate. Astfel, noul sau nas devine Radu Pietreanu, cel ce a dat viata simpaticulului caracter din Vacanta Mare, dar si replicilor acestuia. Comicul isi justifica gestul prin faptul ca nu mai reactioneaza atunci cand este strigat pe numele sau de botez, anunta Libertatea. 'Portarul, oamenii de pe strada, receptionerii, colegii din breasla artistica, toti ma striga "Axinte". Ba, un primar mi-a intocmit o factura pe care mi-a expediat-o avand destinatarul Axinte Petrescu. El si-a argumentat cererea prin faptul ca sunt cunoscut deja in societate sub acest prenume'.

La nunta lui Mihai Petre, invitatii au aratat buletinul. Mihai Petre si Elwira Duda, unii dintre cei mai titrati dansatori profesionisti, s-au cununat sambata religios la Biserica Domnita Balasa din Bucuresti. La nunta au fost prezenti toti elevii de la Scoala de dans unde cei doi predau, iar parintii Elwirei au venit tocmai din Polonia, tara de origine a miresei, pentru a fi alaturi de fiica lor. In Palatul Stirbei, locatia in care s-a sarbatorit nunta juratului de la "Dansez pentru tine", accesul s-a facut, culmea, pe baza de buletin de identitate. Numele invitatilor, in marea lor majoritate coregrafi si dansatori, au fost confruntate cu cele mentionate pe lista intocmita de cei doi miri. Sosite din Polonia, rudele miresei nu au putut fi recunoscute la intrarea in palat, insa, nu acelasi lucru s-a intamplat cu Andreea Marin si Stefan Banica Jr., singurii care nu au avut nevoie sa se legitimeze, relateaza Cancan.

Teo a vorbit in premiera despre relatia cu iubitul ei, Marian Constantinescu. Teo Trandafir a facut dezvaluiri in premiera despre iubitul ei, Marian Constantinescu, in ultima editie a emisiunii ”Pe contre”, de vineri, moderata de buna sa prietena, Anamaria Prodan. Teo, care a declarat ca niciodata nu a vorbit public despre viata ei intima, a dat din casa tot felul de amanunte despre relatia sa cu Marian. ”Noi lucram impreuna pe atunci, la ProTv, si vreo doi ani a durat toata tatonarea, pana intr-o zi, cand a racit, si eu am avut grija de el. La un moment dat i-am spus ca raman cu el pentru ca nu am intalnit un barbat mai grozav decat el!”, a povestit Teo, care si acum este la fel de indragostita de fostul sau coleg de munca si actual iubit, scrie Gardianul.