Alina Plugaru suceste mintile pensionarilor. Are nepoti de-o seama cu Alina Plugaru, dar asta nu-l impiedica sa ravneasca la inima ei. La 76 de ani, Ioan recunoaste ca este indragostit de regina porno si ca isi doreste cu ardoare sa o cunoasca in carne si oase. “Te-am simtit aproape de cand ai aparut in Click! La aceasta etate stiu ca exist, dar nu traiesc ce as vrea sentimental cu sexul frumos. Inca sper, dar nu primesc noutati din viata amoroasa. Te vreau, dar nu te am asa ca in vise”, ii transmite pensionarul Alinei, prin intermediul ziarului.

Naomi se insemineaza artificial. Supermodelul Naomi Campbell, 38 de ani, s-a decis sa renunte la viata tumultuoasa pe care o are si se pregateste sa devina mama. Fiindca nu are un iubit stabil, Naomi a hotarat sa mearga la o clinica din Los Angeles, SUA, unde sa fie inseminata artificial. Revista People a anuntat ca vedeta va fi internata in acest scop, la inceputul lunii iulie, scrie Libertatea.

Charlize Theron: "Mai bine ma imbat decat sa merg la petreceri". Face parte din categoria grea a vedetelor de la Hollywood, care frecventeaza petreceri de lux, insa Charlize Theron declara ca uraste astfel de evenimente si ca prefera sa-si petreaca timpul la un pahar sau doua de vin, cu prietenii, relateaza Gardianul. “Nu-mi place sa merg la chermeze cu celebritati. Mai bine ma imbat cu vin rosu si stau de vorba cu oamenii pe care-i iubesc. Prietenii vin la mine in vizita, gatim, ne plimbam mult si stam pe plaja”.

"Brokeback Mountain" - transformat in opera. Opera din New York l-a desemnat pe compozitorul american Charles Wuorinen sa compuna o opera bazata pe "Brokeback Mountain", film laureat cu trei premii Oscar, ce are drept subiect dragostea dintre doi homosexuali. Premiera va avea loc in anul 2013, informeaza Curentul. "De cand am citit povestea scrisa de Annie Proulx mi-am dorit sa compun o opera pentru ea si ma bucur enorm ca am aceasta posibilitate", a declarat compozitorul.

Amy Winehouse vrea un bebe. Controversata cantareata britanica Amy Winehouse este disperata sa aiba un copil cat mai curand posibil, dupa spusele tatalui sau, care sustine chiar ca, in urmatorii doi ani, maternitatea va fi "drogul" solistei. Pana sa devina mama, Amy incearca sa-l sustina cum poate pe sotul ei, Blake, aflat la inchisoare pentru posesie de droguri. Ea ii trimite saptamanal 1.600 de euro, ca detinutul sa nu duca lipsa de nimic, scrie Cancan.

Fiul lui Bobby Brown: "Am facut sex in toaleta cu Lindsay Lohan". Brandon, fiul lui Bobby Brown, a dezvaluit ca a intretinut relatii sexuale cu Lindsay Lohan intr-o toaleta, iar cea care a avut aceasta idee a fost tocmai actrita, sustine Gardianul. “Eu si Lindsay am fost foarte, foarte apropiati. M-a urmarit la toaleta in timpul unei petreceri si practic am facut sex. Cred ca stia cine sunt de cand m-a vazut prima data. Ne holbam unul la celalalt si ea s-a indepartat. M-am dus la toaleta, iar ea a venit dupa mine”.

Omblandon de la Parazitii, vedeta Music Channel. Cea mai recenta achizitie a noului post Music Channel e Omblandon (foto) de la Parazitii. Rapperul, pe numele sau real Bogdan Ionut Pastaca, va prezenta o emisiune de profil cu noutati muzicale, productii 'de import', dar si de pe piata autohtona romaneasca. Omblandon se alatura echipei de vedete care colaboreaza deja cu postul de televiziune al lui Giovanni Francesco, iubitul Ioanei Basescu: CRBL, Andreea Banica, Ca$$a Loco si Dj Andi, relateaza Libertatea.

Jessica Alba a nascut prematur. Desi se asteptau ca la sfarsitul acestei luni sa nasca, Jessica Alba si sotul ei Cash Warren au fost luati prin surprindere de fericitul eveniment. In acest weekend actritei i s-a rupt apa si a fost dusa de urgenta la spital unde a nascut o fetita, informeaza Click. Tatal actritei a declarat presei ca “sarcina a schimbat-o complet pe Jessica”, actrita fiind pur si simplu obsedata de mancare. “I-am dus mancare la spital chiar si dupa ce a nascut fetita. Nu o recunosc, e o pofticioasa si jumatate”, a declarat tatal Jessicai Alba, la iesirea din spital.