Cleopatra Stratan isi vinde papusa cu 35 euro. Cea mai tanara cantareata din lume, Cleopatra Stratan, isi anunta un debut serios pe piata afacerilor. In cateva saptamani, fetita lui Pavel Stratan va pune in vanzare papusa care ii poarta numele, la un pret de 35 de euro. Jucaria, realizata dupa imaginea Cleopatrei din videoclipul "Ghita", va fi fabricata, pentru inceput, in 60.000 de exemplare. In afara faptului ca seamana leit cu modelul, papusa Cleopatra are si un cip incorporat care reproduce faimoasa melodie "Ghita", noteaza Cancan.

Carla Bruni, inca indragostita de fostii ei iubiti. Prima doamna a Frantei, Carla Bruni-Sarkozy, a compus o piesa despre 30 de amanti si droguri puternice, pe noul sau album. Ea sustine ca versurile nu au fost inspirate din mariajul cu Nicolas Sarkozy, ci din povestile de amor din tineretea de fost manechin, informeaza Reuters. Cotidianul francez “Le Figaro” sustine ca melodiile si versurile indraznete de pe noul album al lui Bruni, “Comme si de rien n’etait (Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat)”, reprezinta o indepartare de stilul folk abordat de ea pana in prezent, noteaza Click.

Monica Columbeanu: "Inca nu vreau ca Irina sa invete limbi straine". Monica Columbeanu a hotarat ca este mult prea devreme ca micuta Irina sa invete limbi straine si a decis sa mai astepte pana ii va angaja un meditator. Mai mult, sotia lui Irinel vrea ca fiica ei sa deprinda mai intai limba romana. Atunci cand va avea varsta potrivita pentru a merge la gradinita, Monica va opta pentru o institutie cu educatoare bine pregatite, fara a tine cont de faptul ca gradinita este particulara sau de stat, relateaza Gardianul.

Oprah, cea mai puternica din lume. Oprah Winfrey este cea mai puternica celebritate din lume pentru al doilea an consecutiv, potrivit topului anual publicat de revista americana „Forbes“, din care mai fac parte Angelina Jolie, David Beckham si Madonna. Ca o noutate in acest an, revista „Forbes“ mentioneaza faptul ca in top au intrat cateva staruri din noul val, printre care actrita si cantareata Miley Cyrus, cunoscuta ca Hannah Montana, din serialul cu acelasi nume (locul 35), si Daniel Radcliffe, interpretul personajului Harry Potter (locul 64), scrie EvZ.

Parasita pentru ca si-a marit sanii. George Clooney i-a dat papucii iubitei sale, Sarah Larson, enervat ca aceasta n-a tinut cont de parerea lui si si-a pus silicoane. Desi barbatii se dau in vant dupa femeile cu decolteu impresionant, binecunoscutul star hollywoodian George Clooney prefera femeile cu sani naturali, fie ei si mici. De altfel, actorul a decis sa puna capat relatiei amoroase de un an cu fosta ospatarita Sarah Larson tocmai pentru ca aceasta si-a facut operatie de marire de sani, dezvaluie revista americana "In Touch", citata de Cancan.

Mirco a vrut-o in patul sau si pe Andreea Raicu. In urma cu doi ani, pe cand era iubitul Cristinei Spatar, sarmantului afacerist Mirco Maschio i se cam aprinsesera calcaiele dupa o alta vedeta autohtona, Andreea Raicu. Desi a bombardat-o cu mesaje siropoase si cu buchete imense de flori, Andreea nu s-a lasat catusi de putin impresionata de “artileria grea” a Don Juan-ului italian, preferand compania lui Tudor Chirila, relateaza Click.

Lori a primit un diamant Chopard. La aniversarea primului deceniu de casnicie, cat si a zilei sale de nastere, cantareata a fost luata prin surprindere de mesajul "Happy spirit" (n.r. - spirit fericit), inscriptionat pe inelul cu diamant, pe care l-a primit de la Andrei Boncea, sotul sau. Bijuteria Chopard a dat-o pe spate pe Lori care, chiar daca se astepta ca sotul ei sa-i faca o surpriza, nu credea ca acesta va fi chiar atat de romantic, scrie Cancan.

Mircea Solcanu: „Nu ma sarut niciodata cu barbatii in public“. A intrat in „folclor“ drept Mircea Solcanu „La naiba“ si prezinta alaturi de Cabral „Povestiri de noapte“, la Acasa TV. Marturiseste ca nu a uitat de unde a plecat si ca si-a castigat libertatea dupa ce a marturisit public, in direct, ca e gay. Intr-un interviu pentru ziarul Cotidianul, Solcanu a declarat ca lucrurile s-au schimbat in bine de cand si-a recunoscut orientarea sexuala.