Will Smith, cel mai influent barbat de la Hollywood. Will Smith a fost desemnat in mod oficial, de catre publicatia US Newsweek, Cel mai influent barbat de la Hollywood. Verdictul a fost dat dupa ce s-a constatat ca aproape fiecare dintre filmele care l-au avut drept protagonist a adus un profit de peste 30 de milioane de dolari doar in weekendul de lansare. „Fabrica de bani” Smith aduce, pentru fiecare dolar cu care este platit, cel putin 10 si, numai anul trecut, potrivit revistei Forbes, actorul american a castigat 31 de milioane de dolari, informeaza Gandul.

Mitoseru n-are unde sa-si culce mireasa. Desi isi doreste foarte mult sa se casatoresca cu logodnica sa, Noemi, Mihai Mitoseru nu o poate face pentru ca, in cateva zile, va fi nevoit sa evacueze cele doua apartamente unde locuieste, impreuna cu mama si cu iubita sa. In februarie, justitia a dat din nou castig de cauza celor care au revendicat blocul din Calea Victoriei nr. 124, unde Mitoseru statea de cand s-a nascut, scrie Click.

Cea mai buna sosie a lui Britney Spears i-a pacalit pe fotografi. Voluptoasa blonda care se bucura de o zi de soare pe plaja din Malibu, a atras obisnuita cohorta de paparazzi, care aveau nevoie urgenta de doza zilnica de Britney. Dar, mare le-a fost mirarea atunci cand si-au dat seama ca Spears nu e Spears, ci o fata care seamana leit cu ea, sustine Romantica. Si toate indiciile i-au condus pe fotografi spre aceasta confuzie: cocul neingrijit, burtica proeminenta si dintii mai albi decat albul insusi.

Robbie castiga 31.000 de euro pe minut. Cantaretul britanic Robbie Williams a primit o oferta greu de refuzat din partea organizatorilor unui festival de muzica din Norvegia. Acestia i-au oferit solistului suma de 1,9 milioane de euro pentru a sustine un concert de o ora, ceea ce inseamna ca Robbie va fi platit cu 31.000 de euro pentru fiecare minut petrecut pe scena. Artistul a fost sfatuit de un prieten apropiat sa accepte superoferta, aceasta fiind o ocazie prin care ar putea sa isi relanseze cariera, dupa ce starul, in varsta de 34 de ani, a afirmat recent ca nu doreste sa revina pe scena, ci vrea sa-si dedice timpul marilor lui pasiuni: OZN-urile si extraterestrii, scrie Cancan.

The Verve reloaded. The Verve, una dintre cele mai tari trupe rock britanice ale anilor '90, se intorc cu un nou album, la aproape 11 ani de la aparitia lui "Urban Hymns", din 1997. Cei patru membri au incheiat lucrul la al patrulea album, intitulat simplu "Four", care va fi lansat pe 18 august. Primul single, "Love Is Noise", a fost lansat la BBC Radio One, iar acum poate fi ascultat pe pagina de MySpace a trupei, informeaza Curentul.

Jennifer Lopez ramane o scorpie. Aflata in New York la cumparaturi, a intrat cu alai cu tot intr-un butic de lux, pentru a-si adapta garderoba la noul look postnatal. Tunind si fulgerind, Jen a ordonat ca tot magazinul sa fie inchis pentru a nu fi deranjata, iar doi urangutani din cei opt care o escorteaza, au cerut, tinind armele la vedere, ca diva sa beneficieze si de o reducere de 50%. Chiar daca toate cererile i-au fost refuzate din start, Jen nu s-a lasat umilita si a luat magazinul la rind, probind absolut toate hainele si aruncindu-le, apoi, pe jos. Dupa care, a iesit ca o furtuna, fara sa cumpere nimic, sustine 7plus.

Andreea Esca va avea un top la MTV. In weekendul special din 28, 29 iunie, intitulat 'Top 10′s Weekend', Andreea Esca va schimba pupitrul stirilor PRO TV cu postura de VJ la MTV, prezentand un top realizat chiar de ea. Pe parcursul celor doua zile, telespectatorii MTV vor afla ce artisti si ce piese prefera sa asculte acasa sau in masina Andreea Esca, anunta Libertatea.

Ana Violeta i-a spus "tata" lui Banica Jr. Fericire maxima la resedinta din Tei a familiei Banica. Ana Violeta a pronuntat, clar primul cuvant din viata sa. Si acesta a fost "tata". Dupa o munca sustinuta, bunica micutei, nimeni alta decat mama lui Stefan Banica Jr. si-a vazut "truda" incununata cu succes. Zile la rand aceasta a repetat, non-stop, in prezenta nepoatei sale cuvantul "tata" sperand ca prima persoana strigata si recunoscuta sa fie tatal micutei, relateaza Cancan.

Roxana de la Trident este gravida. Dupa ce a brevetat blugii decupati la posterior, Roxana, una dintre componentele trupei Trident, va inventa bluza cu decupaj la burtica. Voluptoasa blonda e insarcinata in sase luni si se pregateste sa devina mamica. Cantareata a fost inlocuita de curand in trupa de o alta blonda. Roxana va reveni in formatie peste cateva luni, anunta Libertatea.

Chivu va fi tatic. Nu intamplator Adelina si-a cumparat sambata, din Libraria Carturesti, carti despre bebelusi, in valoare de 200 de lei. Deconspirata ieri de Click!, ea s-a vazut nevoita sa le confirme miercuri prietenilor apropiati ca se afla in prima luna de sarcina. Desi e insarcinata doar de patru saptamani, semnele graviditatii au inceput deja sa apara, aceasta acuzand greturi, oboseala si somnolenta, scrie Click.