Loredana, din nou goala. Artista a pozat nud, intr-o ipostaza materna, pentru numarul din iulie al revistei “Tango”. In pictorial, alaturi de Loredana mai apar doi bebelusi, un baietel de culoare de numai 8 luni, care a jucat si in telenovela “Inima de tigan”, si o fetita de doua luni si jumatate. In interviul care insoteste fotografiile, Loredana Groza vorbeste despre casnicie si despre relatia cu sotul ei, Andrei Boncea, pe care il prezinta drept un familist perfect, scrie Cotidianul.

Fiul lui Sarkozy a fugit de la locul accidentului. Jean Sarkozy,22 de ani, fiul mijlociu al presedintelui francez, a ajuns la un tribunal corectional din Paris, fiind acuzat de un automobilist ca i-a lovit masina si apoi a fugit de la locul accidentului. Jean Sarkozy neaga insa aceste acuzatii si a declarat ca nu a fost niciodata implicat intr-un accident rutier. Proprietarul masinii cere 260 € pentru repararea masinii si 4.000 € despagubiri, relateaza Libertatea.

Andreea Marin, in Tanzania si Bruxelles. Dupa ce in urma cu doua luni a vizitat Nigerul, in calitate de Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF (statut pe care il are din anul 2005), Andreea Marin a revenit pe „continentul negru“, de data aceasta in Tanzania, cu un „proiect frumos initiat de Andreea Esca“, dupa cum marturiseste pe blogul sau andreeamarinbanica.acasa.ro, noteaza EvZ.

Moni nu suporta verigheta. Zilele trecute, la un eveniment monden, Monica si-a facut aparitia intr-o tinuta de zi, absolut obisnuita, purtand la mana doar un ceas. Lipsa bijuteriilor de orice fel a facut senzatie in randul partii feminine, care au suspectat-o pe Moni de unele probleme de sanatate sau reactii la anumite metale. Si a ridicat mari semne de intrebare, printre barbatii prezenti la eveniment, celor care le facea cu ochiul inelarul mainii stangi complet liber, fara nici urma de verigheta, relateaza Cancan.

Charlize Theron sta si o saptamana fara sa faca....dus! Nu ne-am fi asteptat la una ca asta! Celebra nu doar pentru rolurile extradordinare si frumusete, dar si pentru rafinament, bun gust si eleganta, Charlize Theron a declarat in emisiunea lui David Letterman ca poate sa treaca si o saptamana intre dusuri, informeaza Romantica.

Ronaldo, la soare cu Nereida. Se pare ca eliminarea Portugaliei in sferturi, nu l-a afectat pe liderul lusitanilor, Cristiano Ronaldo. Fotbalistul lui Manchester a fost surprins, pentru prima oara, in ipostaze foarte tandre cu Nereida Gallardo. Unul dintre cele mai celebre cupluri ale momentului au incins atmosfera pe plaja din Sardinia, informeaza Click.

"Amantii" Ruxandrei Dragomir se "toarna" unul pe altul. Dis-de-dimineata, George Mazilu, omul despre care Eduard Gabriel Pana a spus c-ar fi avut o aventura cu fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir, a umblat cu numarul de ieri al ziarului Cancan in mana. "Sotia mea mi-a pus articolul in fata si m-a intrebat daca e adevarat", a povestit administratorul bazei de tenis de langa fostul stadion 23 August. El a povestit cum a discutat cu Eduard Gabriel Pana. In replica, Pana a punctat: "Poate, cel in cauza, Mazilu, uita ca chiar el e cel care mi s-a laudat de povestea cu Dragomir, acum vreo luna si ceva".