Amy, pipaita pe sani de o femeie. Controversata cantareata Amy Winehouse a reusit sa fie din nou in atentia paparazzilor, dupa ce s-a lasat pipaita pe sani de o femeie. Evenimentul a avut loc pe o strada din Londra, in timpul unei scurte plimbari pe care Amy o facea in compania unei amice. In clipa in care artista s-a oprit ca sa-si aprinda o tigara, aceasta a fost abordata de o tanara, care a dorit sa verifice cat de fermi sunt sanii solistei britanice, relateaza Cancan.

Aguilera isi plateste bona ca sa faca sex. Lasand la o parte duminicile in pielea goala, prin care a reusit sa ii mentina treaz interesul sotului ei, Jordan Bratman, inclusiv pe perioada sarcinii, Christina este o “nabadaioasa” in pat. Ea a recunoscut ca de fiecare data cand face sex cu sotul ei, Jordan Bratman, pune mana pe telefon si angajeaza o bona pentru bebelus. Nu de alta, dar “atunci cand face sex, devine foarte nebuna si zgomotoasa si il trezeste pe micutul Max, care incepe sa planga”, scrie Click.

Ce tatici urati, dar ce fiice sexy! Publicatia The National Enquirer a remarcat frumusetea fiicelor unor personalitati ale muzicii pe care natura nu le-a inzestrat cu figuri angelice, ba din contra. De departe ies in evidenta 'urmasele' legendarilor Steven Tyler, de la Aerosmith si ale rockerilor de la Rolling Stones, scrie Libertatea.

Muscatura de 5.000.000 de dolari. Insotitoarea de bord Lisa Wilson ii cere lui Jennifer Lopez despagubiri de 5.000.000 de dolari. In anul 2006, in timpul unei curse private, cainele artistei, Floyd, a muscat-o pe Lisa, care a avut nevoie de mai multe operatii pentru a-si reveni. Desi nu a dat o declaratie clara cu privire la incident, Wilson a spus unei publicatii americane ca Lopez stia despre "apucaturile" cainelui, dar nu a facut nimic in privinta asta, sustine Curentul.

Amantul Madonnei este insurat si are doi copii. Controversata cantareata Madonna, in varsta de 49 de ani, se afla in pragul divortului de sotul ei, renumitul regizor Guy Ritchie. Revista americana "Us", citata de Cancan, sustine ca adevaratul motiv al despartirii celor doi nu ar fi neintelegerile si scandalurile tot mai dese dintre ei, ci infidelitatea solistei, care are o relatie amoroasa cu un jucator american de baseball, in varsta de 32 de ani. Amantul Madonnei, Alexander Emmanuel Rodriguez, care face parte din echipa de baza a formatiei "Yankees" din New York, este casatorit si are doi copii.

Top 10 al celor mai apetisanti sani de la Hollywood. Trebuie sa ne bucuram pentru Jessica Simpson ca este si ea cea mai buna la ceva! Desi cariera ei este intr-un declin continuu, cantareata a surclasat multe alte frumuseti hollywood-iene si a iesit invingatoare intr-un top al sanilor realizat de revista In Touch, scrie Romantica. 1. Jessica Simpson, 2. Tyra Banks, 3. Scarlett Johansson, 4. Carmen Electra, 5. Lindsay Lohan, 6. Katherine Heigl, 7. Audrina Patridge, 8. Jennifer Aniston, 9. Megan Fox, 10. Beyonce Knowles.

Salma Hayek, nunta de 3,5 milioane de dolari. Se va intampla abia in primavara lui 2009. Cu atat mai bine. Pana atunci, frumoasa actrita mexicana va avea suficient timp sa cheltuiasca intimidanta suma rezervata maritisului. Mai mult de un an i-a trebuit logodnicului vedetei, omul de afaceri François-Henri Pinault, s-o convinga ca e cazul sa faca marele pas. Cand toate celelalte argumente au fost epuizate, bogatasul francez a trecut la artileria grea: i-a dat divei cheia de la seiful personal si a indemnat-o sa foloseasca exact atatia bani cati doreste, sustine Gandul.

Pepe, dat afara de la Antena 1. Goana dupa vedete a televiziunilor din Romania are si reversul medaliei. La prima abatere disciplinara sau in cazul unor probleme de imagine, starurile mioritice aducatoare de audienta sunt date afara cat ai zice peste. In aceasta situatie s-a trezit recent si latin-lover-ul Pepe, care a ramas fara emisiunea estivala de la Antena 1, in urma deja celebrei condamnari in cazul Condoianis, noteaza Click.