Halle Berry isi promoveaza parfumul cu balconasele. Recent lansata in industria parfumurilor, Halle Berry isi foloseste "tehnica din dotare", spectaculos imbunatatita de sarcina, pentru a-si promova noua creatie. Locul filmarii pentru clipul promotional a fost o plaja din Hawaii, care, de la o vreme, pare sa fie invadata de vedete care isi arata nurii. Cu ochii la transparenta rochitei proaspetei mamici, analistii economici prevad ca noul parfum lansat de frumoasa mulatra se va vinde extrem de bine, scrie 7plus.

Jim Carrey, fotografiat in costumul de baie al iubitei. Actorul de comedie Jim Carrey le-a dat paparazzilor o adevarata lectie de buna-purtare. Adica buna-purtare a costumului de baie dintr-o singura piesa a prietenei sale, fostul „iepuras Playboy”, Jenny McCarthy. Aflat pe plaja din Malibu, cu ocazia zilei nationale a SUA, Jim Carrey a facut ce stie el mai bine: a starnit rasul atat al fotografilor care-i urmaresc orice miscare cat si al trecatorilor, dupa ce a convins-o pe prietena sa sa ii imprumute putin costumul de baie, noteaza Gandul.

Madonna a sarutat-o si pe Gwyneth Paltrow. Britney Spears si Christina Aguilera n-au fost, se pare, singurele tinere staruri pe care Madonna le-a sarutat. La petrecerea de Anul Nou data de Donatella Versace, diva ar fi sarutat- o foarte pasional pe actrita Gwyneth Paltrow, spre dimineata, dupa ce au flirtat si au dansat amandoua pe masa. Toate detaliile petrecerii si multe alte amanunte picante din viata vedetei sunt dezvaluite intr-o carte ce se anunta exploziva, „Life With My Sister Madonna“, semnata de fratele divei, Christopher Ciccone, anunta EvZ.

Silicoanele le-au facut celebre. Pamela Anderson sau Jordan sunt cateva din celebritatile care au cunoscut gloria abia dupa ce au apelat la serviciile chirurgiei plastice. Insa daca cele doua au recunoscut ca si-au pus silicoane, nu la fel au stat lucrurile in cazul lui Demi Moore si Beyoncé. In cazul actritei Tara Reid, implanturile au devenit publice accidental, in timpul unei petreceri private, cand divei i-a cazut breteaua de la rochie dezvelind un san ce purta urmele unei cicatrice, relateaza Click.

Dupa 20 de ani, Nico a luat Bacu'. Hulita si apreciata in egala masura, Nico a devenit cunoscuta prin anii 1990, cand aparea la postul public de televiziune unde facea backing vocals unei formatii de muzica usoara. Inca de pe atunci a cochetat cu o cariera solo, lucru pe care l-a reusit in cele din urma. Asa s-a intamplat si cu examenul maturitatii, pe care l-a sustinut abia saptamana trecuta la liceul economic din Ploiesti. Cu toate ca a negat telefonic unor colegi din presa acest fapt, ea a recunoscut totusi in gura mare, in timpul unui concert pe care l-a sustinut, sambata, in fata Salii Sporturilor Olimpia din Ploiesti, ca a luat Bacu', scrie Curentul.

Jordan nu a mai facut sex de sase luni. Desi este cunoscuta drept o mare amatoare de sex, fiind si o clienta fidela a magazinelor de jucarii sexuale, Jordan, alias Katie Price a inceput sa-si neglijeze viata sexuala. Peter Andre s-a plans in paginile tabloidului britanic The Sun, citat de Libertatea, ca el si Jordan nu au mai facut sex de sase luni. Peter, care are doi copii cu celebrul fotomodel britanic, a explicat ca motivul pentru care Jordan a ales sa neglijeze viata sexuala a cuplului e faptul ca si-a dedicat tot timpul copiilor, pentru a demonstra in fata justitiei ca este o mama buna si nu una denaturata, asa cum afirma intr-o publicatie o fosta bona a copiilor.

Ce a facut Elena Basescu dupa ce s-a certat cu Hrebe Jr. Elena Basescu a fost surprinsa, la sfarsitul saptamanii trecute, pe plaja din Mamaia intr-o postura neobisnuita: fata presedintelui si-a petrecut mai toata ziua de sambata singura-singurica pe plaja de la Rex. Nici urma de Andrei Hrebenciuc, ba Elena nici n-a fost vazuta vorbind la telefon, semn ca ea si iubitul ei au decis sa-si petreaca sambata separati. Mai mult, dupa ce s-a bronzat pe mai toate partile, mezina presedintelui a inceput, mai intai discret, apoi din ce in ce mai insistent, sa-i arunce ocheade, ba chiar sa-i dea tarcoale unui barbat. Si nu orice barbat, ci unul tanar si aratos, un miliardar de 26 de ani, vanat aprig de multe tinere frumoase, relateaza Cancan.

Naomi Campbell are un iubit oligarh. Frumusetea de abanos nascuta in cartierul londonez Streatham isi cam pierde parul (din cauza extensiilor) dar nu si naravul de a vina barbati banosi, ultima sa cucerire fiind oligarhul rus Vladislav Doronin, anunta 7plus. In virsta de 46 de ani, acest "Donald Trump al Rusiei" a acumulat o avere estimata la circa 2,5 miliarde de euro din speculatii imobiliare. Astfel, Naomi Campbell, care nu a avut niciodata iubiti saraci, certifica si ea spectaculoasa ascensiune economica a Rusiei - daca mai era nevoie.

Andreea Marin isi spala parul doar cu apa de izvor. Cea care a fost candva supranumita “Zana Surprizelor”, vedeta de televiziune Andreea Marin Banica, isi spala parul cu apa de izvor adusa din Harghita. E lucru stiut, clorul de la robinet dauneaza, asadar ea a decis ca este mai bine sa foloseasca apa pura din munti, scrie Click.