Simona Sensual s-a captusit cu trei dosare penale. Simona Sensual are probleme cu politia. Ea se afla la cel de al treilea dosar penal dupa ce a fost prinsa la volanul autoturismului personal, marca BWM seria 3, desi avea carnetul suspendat. Acest lucru s-a petrecut pe la jumatatea lunii iunie. Se pare ca vedeta a deprins o obisnuinta din a circula cu permisul suspendat, ea se afla pentru a treia oara in aceasta situatie. Pe numele ei mai sunt alte doua dosare penale, intentate pentru infractiuni similare comise in luna septembrie a anului 2007 si in februarie 2008, scrie Atac.

Courtney Love are dubla personalitate. Dupa ce si-a facut aparit ia in public, in mai multe rinduri, imbracata ca o mamaie si fiind la fel de slaba si "sexy" ca un zombie, Courtney Love a postat pe pagina ei de web un text cel putin bizar. Fosta sotie a lui Kurt Cobain a recunoscut ca sufera de dedublare de personalitate si acum incearca sa ii gaseasca un nume noii sale "prietene", sustine 7Plus.

La 27 de ani, Alicia Keys a hotarat sa se pensioneze peste trei ani. Tanara cantareata vrea sa renunte la cariera, in favoarea vietii personale. "Am muncit mult, deci pot sa ma hotarasc sa ma retrag oricand voi vrea. Mi-ar placea sa calatoresc in toata lumea si sa pot ramane mai mult timp in acelasi loc. Vreau sa experimentez toate culturile", relateaza Romantica.

Andreea dominata de Keo. Andreea se afla la cea de-a treia relatie amoroasa si acum poate spune ca se simte femeie, cu adevarat. Adolescenta, care la inceputul anului 2000 isi incanta fanii cu piesa “Lasa-ma papa la mare”, nu se fereste acum sa afirme pe sleau ca ii place sa faca sex si ca se intelege de minune la pat cu iubitul ei, Keo: “In intimitate se inverseaza rolurile. Keo e cel care preia initiativa”, ne-a marturisit solista, afirma Click.

Prietena Printului Harry iubeste tutunul si distractiile. Viitorul Casei Regale britanice nu pare a fi pe maini bune. Dupa ce iubita Printului William, Kate Middleton, evita sistematic responsabilitatea de a-si gasi o slujba, nici prietena lui Harry, cel de-al doilea fiu al Printului Charles, nu este interesata sa adopte un comportament adecvat statutului impus de relatia cu institutia monarhica, comenteaza Click.

Pamela Anderson, aniversare cu nabadai. A implinit 41 de ani, dar a ramas o party-girl. Pamela Anderson a aratat cat de bine stie sa se distreze sambata noapte, cand si-a serbat ziua de nastere. Fostul star Playboy si-a lasat copiii acasa si a mers la un club din Las Vegas, unde a petrecut cu niste prieteni si cu magicianul Criss Angel, relateaza Click.

Rupta in bataie de iubit. Andreea Spataru a fost fotografiata in miezul unei confruntari violente cu fostul ei iubit, Ion Cojocea, alias "Boschet", in urma careia a scapat cu greu si, oricum, destul de sifonata. Insotita de doi prieteni, dintre care unul este Catalin Tutilescu, nimeni altul decat fiul sefului Politiei Capitalei, Marian Tutilescu, vedeta a fost oprita in strada de "Boschet", care a dorit ca aceasta sa-i dea socoteala atat pentru compania in care se afla blonda, cat mai ales pentru o plangere pe care aceasta tocmai o depusese la Sectia 1 de Politie. Scandalul a debutat instantaneu, "Boschet" avand o izbucnire nervoasa greu de imaginat. Fara prea multe introduceri, acesta s-a repezit cu mainile in parul vedetei si nu a durat mult pana a inceput sa o loveasca si cu piciorul, afirma Cancan.

Berlusconi, la un pas de divort. Primul-ministru italian Silvio Berlusconi, in varsta de 71 de ani, ar fi la un pas de divortul de sotia sa, fosta actrita Veronica Lario, in varsta de 53 de ani, sustine publicatia "Quotidiano". Satula de scandalurile amoroase in care a fost vehiculat numele sotului ei, Veronica Lario a decis ca e timpul sa puna capat mariajului. Picatura care a umplut paharul a fost aparitia unor inregistrari telefonice in care premierul italian, supranumit "Il Cavaliere", recomanda diverse starlete italiene, cu care s-a zvonit ca a avut relatii in trecut, pentru a fi promovate la televiziune, scrie Cancan.