I-a tasnit sanul de sub bluza. Andreea Balan a dezvaluit gratis ceea ce i-ar fi adus foarte multi bani daca ar fi acceptat propunerile venite din partea revistelor pentru barbati. Recent, cantareata a reusit sa amuteasca audienta masculina in momentul in care, in zbuciumul coregrafiei de scena, unul dintre sani i-a sarit din sutien, dezvaluie Cancan.

Pamela Anderson a realizat spagatul in direct la televizor. In ciuda varstei de 41 de ani, Pamela Anderson se afla intr-o forma fizica de zile mari. Invitata recent la o emisiune de la o televiziune din Australia cu ocazia participarii sale la reality-show-ul Big Brother, voluptuoasa actrita a tinut mortis sa arate publicului ca e inca in forma si ca, in ciuda inaintarii in varsta, nu si-a pierdut deloc flexibilitatea. Astfel, diva a reusit sa uimeasca audienta prin executarea unui spagat perfect, ce ar atrage invidia chiar si unei gimnaste profesioniste, scrie Libertatea.

Chitaristul de la Rolling Stones si-a parasit sotia pentru o pustoaica. La doar un an de la concertul sustinut la Bucuresti, unde a venit impreuna cu sotia sa de care parea mai indragostit ca niciodata, Ron Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, si-a parasit nevasta pentru o adolescenta de 18 ani, potrivit tabloidului britanic „The Sun“, citat de Evenimentul Zilei.

Andreea Spataru recunoaste ca l-a inselat pe Boschet. Ion Boschet si Andreea Spataru au avut o relatie de dragoste ce a durat mai bine de trei ani si jumatate, relatie condimentata din plin de gesturi frumoase, dar si de numeroase certuri si neintelegeri. Andreea si-a gasit alinarea in bratele unui alt barbat, insa pentru o perioada scurta de timp. Intre cei doi nu a existat decat o pasiune care s-a concretizat doar in cateva sarutari. „Recunosc ca este adevarat. M-am sarutat cu acel barbat insa mi-am dat seama ca nu era momentul potrivit sa incep o relatie asa ca am pus punct", a declarat Andreea, potrivit Atac.

Cheeky Girls, dezastru pe "sticla". Gabriela si Monica Irimia, alias "Cheeky Girls", sunt in cadere libera in Marea Britanie, unde reality-show-ul lor, abia lansat, a inregistrat cote de audienta dezastruoase. Spectacolul "Living with Cheeky Gilrs" ("Viata cu Cheeky Girls") a fost vizionat, in seara lansarii, de doar 99.000 de britanici, reprezentand o cota de audienta infima, de 0,53%, asa ca nu este de mirare daca postul Living TV va scoate emisiunea rapid din grila, noteaza Cancan.

Vor inca un copil. Liana Stanciu a acceptat cu greu sa vorbeasca intr-un interviu pentru Libertatea despre situatia ei si a fiicei sale de doi ani, Teodora, care a suportat o interventie chirurgicala la Viena, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Vedeta va reveni in curand pe micul ecran si spune ca atat ea cat si sotul ei, Mita de la 'Bere Gratis', mai vor un copil.

Ilinca Vandici se lauda ca a luat sesiunea in 150 de minute. Moderatorea reality-show-ului "Magic Taxi" de la Kanal D a trecut cu brio de ultima sesiune din facultate, sustine Cancan. Blonda a reusit performanta sa sustina sase examene, la sase specializari diferite, in doar... 150 de minute. "La ora opt eram in sala, iar in 20-25 de minute terminam examenul, pentru ca la zece fix intram in direct", povesteste aceasta. Chiar si asa, Ilinca Vandici a incheiat anul universitar fara nicio restanta.

Matteo: «Frizerita m-a lasat balta!» Fie ca au prioritate atunci cand stau la coada, ca li se elibereaza locuri de parcare instantaneu sau beneficiaza de servicii gratuite la saloanele de infrumusetare, vedetele sunt, intotdeauna, privilegiate. Numai Matteo este un ghinionist, caci coafeza care l-a tuns “cu ciobul”, fapt care a starnit amuzamentul colegilor de breasla, il amana de mai bine de doua saptamani, scrie Click.

Iubita lui Bodu joaca in filmulete fierbinti. Cea mai recenta "achizitie" a lui Sebastian Bodu a pozat sexy si a fost filmata in timp ce purta coarne de drac si se misca lasciv pe un cavou. Imbracata sumar, Mihaela Zamfirescu prezinta pe apropo.ro Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, sub numele de scena "Blonda de la DEX", dezvaluie Cancan.

Carla catre Sarkozy: 'Tu esti orgia mea'. Prima doamna a Frantei, Carla Bruni- Sarkozy, continua sa socheze prin dezvaluirile scandaloase pe care le face in cantecele de pe cel de-al treilea album al sau pe care l-a lansat recent, informeaza Libertatea. Daca pana acum canta despre fostii ei amanti, de data aceasta Carla i-a dedicat cateva versuri sotului ei, presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy. Astfel, in melodia 'Ta Tienne', Bruni i se adreseaza lui Sarkozy cu apelative ca 'tu esti domnul meu, iubitul meu, tu esti orgia mea, printul meu frumos', precizand ca ea ii apartine in intregime lui.