Madonna n-a iubit pe nimeni cum a iubit-o pe Ingrid. Sirul dezvaluirilor suparatoare publicate de fratele Madonnei, bucatarul homosexual Christopher Ciccione, continua. Dupa ce a afirmat - si scris, negru pe alb - ca "sora-mea nu-si iubeste barbatul, pentru ca ea nu se poate iubi decit pe ea insasi", fratele mai mic al divei dezvaluie apoi ca Madonna a avut o "relatie foarte intensa" cu lesbiana Ingrid Cassares. Relatia a durat 15 ani, timp in care Ingrid cea tunsa baieteste a fost, de fapt, "jumatatea feminina" - si supusa - a cuplului, anunta 7plus.

Lindsay Lohan si Samantha Ronson se indreapta spre altar! DJ-ita Samantha Ronson, sora producatorului de muzica Mark Ronson, si-a surprins iubita de ziua ei cu un cadou de 22 de mii de dolari! Lindsay este o norocoasa! Pe 7 iulie, cand si-a aniversat ziua de nastere, Lindsay a primit in dar un inel Cartier in valoare de doar 22 de mii de dolari! "Sam a luat-o pe Lindsay la cumparaturi. Nu este un inel de logodna, ci doar unul care sa simbolizeze un anagajament!", a marturisit un prieten al cuplului, scrie Curentul.

Cheeky i-a dat papucii lui Lembit. Tocmai cand anuntau cu surle si trambite ca vor face nunta mare anul viitor, Gabriela de la Cheeky Girls i-a dat papucii politicianului Lembit Opik. Stirea a fost publicata de News of the World si confirmata ieri de mama gemenelor romance, Margareta Irimia. Tensiunile au atins cote maxime in ultimele saptamani, culminand zilele trecute cu o cearta monstruoasa, pornita de la faptul ca Lembit se poarta din ce in ce mai urat cu Gabriela. Se pare ca, in public, romanca nu e lasata sa deschida gura, conversatiile fiind dominate de Lembit. Mai mult, acesta a intarziat sau a lipsit de la evenimente importante pentru Cheeky Girls, precum concerte sau aniversarea mamei fetelor, relateaza Libertatea.

Iata in ce pozitie se bronzeaza Vandici. Ilinca Vandici si Alin Cocos au petrecut un week-end romantic pe plaja din Mamaia si, fara sa le pese de ochii curiosilor, s-au “desfatat” reciproc cu gesturi tandre. Desi se afla si ea pe litoral, Elena Udrea, “soacra” Ilincai, nu i-a insotit pe cei doi la plaja, preferand sa se relaxeze in camera de hotel. Insotiti si de alti prieteni, cei doi au lenevit ore in sir la plaja, Ilinca oferind barbatilor de pe plaja o priveliste la care acestia nici nu indrazneau sa viseze: pentru a fi sigura ca se bronzeaza asa cum trebuie, ea a “confundat” sezlongul cu masa de consultatie din cabinetul ginecologic, desfacandu-si picioarele la maximum, scrie Click.

Rod Stewart, furios pe Jude Law. Rod Stewart este furios pe actorul britanic Jude Law pentru ca s-a despartit de fata sa, Kimberley, pentru a incepe o relatie cu modelul Lily Cole. Jude Law si Kimberley au fost impreuna o perioada scurta, iar faptul ca s-au despartit a atras furia tatalui fetei, Rod Stewart. „Acum ca Jude este cu Lily, Rod este foarte suparat si intentioneaza sa-i spuna in fata ce crede despre el“, a mentionat un apropiat al muzicianului, potrivit EvZ.

Cristina Spatar va purta la nunta bijuterii de un milion de euro. Ca o adevarata regina, fie ea doar a R&B-ului, Cristina Spatar pregateste o nunta fastuoasa de 100.000 de euro, de la care nu vor lipsi prietenii si rudele, dar si o armata de bodyguarzi. Motivul? Cantareata va fi impodobita cu bijuterii in valoare de un milion de euro, asa ca ii sfatuieste pe cei care planuiesc deja sa o rapeasca in noaptea nuntii sa stea deoparte pentru ca va fi atent supravegheata de zeci de garzi de corp, scrie Gardianul.

Vacanta topless cu iubitul insurat. Actrita Sienna Miller este in al noualea cer gratie noului sau iubit, actorul Balthazar Getty. Cei doi sunt intr-o vacanta romantica, pe costa amalfitana din sudul Italiei. Cuplul a facut deliciul paparazzilor, care i-au surprins giugiulindu-se pe iaht, pe plaja si in cuibusorul lor de nebunii, intr-un hotel luxos din Positano. Deci, fericire absoluta sub soarele generos al Italiei, care i-a facut pe cei doi sa-si piarda mintile si sa uite ca Balthazar este putin cam insurat cu Rosetta Millington. Ba mai mult, cei doi au impreuna patru copii, deci nu este de mirare ca lumea buna a ajuns sa-i barfeasca pe la colturi, relateaza Cancan.

Alergatul le tine frumoase. Toata lumea si-ar dori sa aiba sani ca ai Jessicai Simpson sau o talie ca a Jessicai Biel, iubita lui Justin Timberlake. Dar putini stiu care e secretul siluetelor demne de invidiat ale vedetelor, joggingul. Madonna, la varsta venerabila de 51 de ani, a declarat recent ca “nu exista zi din viata ei fara putin sport”. La fel si Eva Longoria, care nu ar da pentru nimic in lume orele in care alearga in aer liber. Chiar daca este putin tematoare de cand a avut probleme cu un fan disperat dupa ea, fosta “Spice Girl” Geri Halliwell, prefera sa alerge impreuna cu bodyguardul decat sa renunte la sportul in aer liber, informeaza Click.

Rolling Stones, 7.000.000 $ un show. Celebritatea si talentul se dovedesc a fi adevarate fabrici de bani. Unii cantareti castiga din sustinerea unui concert privat, care de obicei dureaza doua sau trei ore, milioane de dolari. Potrivit site-ului Female First, cel mai bine platiti sunt legendarii rockeri de la Rolling Stones, care cer pana la 7 milioane de dolari pentru o petrecere privata. Tot in acest clasament, dar cu sume mult mai mici, se regasesc si cantareata Janet Jackson, solistul Robbie Williams sau celebrul Elton John, noteaza Libertatea.