Mischa Barton, vacanta la scoala de corectie. Actrita va avea parte in acest an de un concediu inedit: nu va pleca in vreun loc exotic, ci va frecventa scoala de corectie. Dupa ce a calcat stramb la sfarsitul anului trecut - a fost prinsa conducand fara carnet, dar cu alcool in sange -, Barton a primit din partea judecatorului o decizie interesanta. Trebuie sa urmeze cursurile unei scoli in care elevii-inculpati sunt preveniti asupra pericolelor care pot aparea in urma combinatiei alcool-sofat. Asa se face ca, pana la sfarsitul verii, Mischa se va prezenta saptamanal la cursurile scolii din West Hollywood si se va „pocai” public pentru greseala de anul trecut, anunta Gandul.

Amy Winehouse, piesa de muzeu. Cantareata britanica Amy Winehouse are o copie identica din ceara expusa la Muzeul Madame Tussaud din Londra. Parintii cantaretei, care au dezvelit statuia, au fost surprinsi de asemanarea cu fiica lor. „Este copia perfecta. Nu-mi vine sa cred cat de bine sunt reproduse chiar si tatuajele“, a spus Mitch Winehouse, tatal artistei. „Acum nu mai este insa atat de slaba“, a adaugat el, precizand ca Amy, dependenta de droguri si de alcool, se reface intr-o clinica, relateaza EvZ.

«Transformers» in randul VIP-urilor. Aceleasi vedete, cu alte siluete. Am aruncat o privire in arhivele foto si am descoperit cu surprindere cat de schimbate sunt unele vedete imortalizate de fotografii nostri cu ani in urma. Partea pozitiva este ca cele mai multe dintre ele s-au transformat in bine. In 2002, Oana Roman deregla cu usurinta acul cantarului, in timp ce acum isi permite sa poarte rochii scurte. “Divele“ Mihaela Radulescu si Andreea Marin s-au maturizat si cizelat vizibil, iar Bianca Brad a renuntat la coafura “in flacari”, scrie Gardianul.

Monica Bellucci nu tine dieta, dar adora sa inoate. Multe persoane spun despre Monica Bellucci ca este a opta minune a lumii. Frumoasa actrita, in varsta de 43 de ani, este inalta, zvelta, are trasaturi aproape perfecte si un corp de invidiat. Desi multe dintre celebritati urmeaza o dieta stricta pentru a fi in forma, Monica sustine ca nu este adepta regimului alimentar si nici nu a apelat vreodata la operatii estetice. In ceea ce priveste activitatea fizica, Monica spune ca nu face mult sport, dar ca ii place foarte mult inotul, deoarece o relaxeaza si ii modeleaza trupul, noteaza Curentul.

Britney Spears este disperata pentru ca nu are o prietena. Cu toate ca incepe sa-si repuna cariera pe picioare, are dreptul de a-si vizita copiii si arata mai bine ca oricind, Britney Spears este tot singura. Un apropiat al familiei Spears a declarat recent ca fosta printesa-pop se simte foarte singura si este disperata pentru ca nu are o prietena cu care sa iasa la cumparaturi sau pur si simplu sa stea de vorba, sustine 7plus.

Michael Jackson a vrut sa semene cu o egipteanca? Aceasta sa fie oare dezlegarea misterului din jurul operatiilor estetice ale lui Michael Jackson? Pe langa faptul ca a vrut sa fie alb, cantaretul se pare ca si-a dorit sa semene cu o egipteanca de pe vremea faraonilor. Iar daca nu acesta a fost scopul interventiilor chirurgicale care l-au distrus, Michael a reusit totusi sa arate ca femeia din imagine. Mai mult, atat statuia, cat si vedeta au inceput sa se descompuna, amandurora cazandu-le bucati din fata, scrie Libertatea.

Vali Craciunescu, reclama la bautura antimahmureala. Dupa ce ani de zile a strigat cat l-a tinut gura “Traiasca berea!”, Vali Craciunescu a gasit, in sfarsit, leac pentru betie. Fostul component al trupei “Spitalul de Urgenta” a devenit, mai nou, imaginea unei bauturi antialcool, in schimbul catorva zeci de mii de euro, anunta Click. Vali Craciunescu a fost convins sa devina imaginea pentru bautura anti-alcool denumita Alcohol Killer, dupa ce s-a convins pe pielea lui de beneficiile acesteia.

Razboiul sanilor: Andreea Spataru, ex-"Mama Natura" si Andreea Antonescu i-au dat peste nas "Zanei". Lovitura de teatru in procesul pe care Andreea Marin l-a deschis ziarului nostru! Dupa ce diva "Surprizelor" ne-a cerut 500.000 de euro pentru ca am publicat fotografii cu ea in sanii goi pe plaja din Nisa, alte vedete autohtone - surprinse de-a lungul timpului topless de catre paparazzi - cred ca "Zana" nu are dreptate, relateaza Cancan.

'Batman' si-a snopit mama in bataie. Christian Bale, actorul britanic care l-a interpretat pe Batman in filmul 'Cavalerul negru', a fost arestat de politisti, dupa ce a fost acuzat ca si-a batut mama si sora, duminica, in apartamentul pe care actorul l-a inchiriat la Dorchester Hotel din centrul Londrei. Potrivit Scotland Yard, actorul britanic a fost eliberat conditionat, la cateva ore dupa ce a fost arestat, noteaza Libertatea.

James Blunt isi face de cap cu doua femei. Acum nici doua saptamini, cintaretul James Blunt se iubea de mama focului pe malul Rivierei Franceze cu o blondina sexy, pe numele ei Ashlee Willis. In urma cu citeva zile, aflat in Arhipelagul Balearelor, James a inchiriat un iaht de lux impreuna cu Ashlee, actorul Gary Dourdan, o domnisoara bruneta, probabil partenera lui Gary, plus citiva prieteni. Grupul era foarte vesel din cauza alcoolului, iar James trecea de la blonda la bruneta, ca de la un pahar la celalalt. Ashlee si-a scos sutienul, oferindu-le celor de pe iaht un adevarat spectacol, impreuna cu Blunt si cu bruneta neidentificata. Cei trei s-au frecat tot timpul unul de celalalt, au mimat partide de sex in trei, punctul culminant fiind atins cind bruneta a apucat cu gura sinul lui Ashlee, relateaza 7plus.