Maruta face sex in timp ce se uita la desene animate! Catalin, prezentatorul emisiunii Happy Hour, are gusturi cat se poate de ciudate cand e vorba de sex. Se pare ca lui Maruta ii place sa faca sex in timp ce se uita la desenele lui preferate. Si asta nu e tot! Prezentatorul este in culmea fericirii in momentul in care intra in pielea personajelor, precum Bugs Bunny sau Porky Pig, sustine Curentul.

Sienna Miller da in judecata doua tabloide pentru ca au pozat-o goala. Pentru ca a fost fotografiata goala si facind plaja topless, Sienna Miller a dat in judecata doua tabloide britanice, suma ceruta de actrita nefiind inca stabilita. Se pare ca Miller s-a enervat la culme atunci cind si-a vazut corpul gol aparut in toata splendoarea lui pe primele pagini ale revistelor. Aceasta a fost fotografiata in compania lui Balthazar Getty, in timpul escapadei lor in Italia, la doar citeva zile dupa ce Getty a negat orice fel de legatura pe care ar putea sa o aiba cu Sienna. Miller a mai cistigat un proces, in decembrie, impotriva acelorasi tabloide, primind despagubiri in valoare de 65.000 de dolari din partea fiecarei reviste, scrie 7plus.

Ronaldo, obsedat de bronz. Inca o data ne convingem ca tot ce-i prea mult strica. Este evident ca lui Ronaldo ii place la nebunie sa stea la soare, dar poate ar trebui sa-i spuna cineva ca s-a inventat si umbra. Fotbalistul lui Manchaster United a uitat sa se mai si fereasca de razele ultraviolete si a devenit maroniu, din ce in ce mai greu de recunoscut. Nu a ratat o zi de plaja in aceasta vacanta a sa, pe care a inceput-o alaturi de Nereida, iar acum in compania altor frumuseti, noteaza Romantica.

Jojo, in pielea goala pe Autostrada Soarelui. Superba Jojo nu s-a sfiit sa se dezbrace pe Autostrada Soarelui, lasandu-i cu gura cascata pe soferii care treceau, in acel moment, pe langa ea. Totul pentru un pictorial de senzatie, publicat in numarul care apare azi pe piata al revistei Tabu, anunta Libertatea.

Romanita Iovan, combinatie cu un tanar avocat. In viata Romanitei Iovan a aparut mai nou un tanar cu sarm. Cu aproape doua luni in urma, reporterii nostri au primit informatia ca Romanita (43 de ani) ii face vizite zilnice unui barbat, care ar locui pe strada Londra din Capitala, la cativa metri de atelierul ei de creatie. De fapt, tanarul despre care am aflat, intre timp, ca se numeste Iulian Gogan si are 32 de ani nu locuieste la adresa respectiva, ci acolo isi are cabinetul individual de avocatura. Paparazzii nostri au urmarit-o, mai multe zile la rand, pe sotia pilotului Adrian Iovan si au descoperit ca, intr-adevar, vizitele Romanitei sunt extrem de dese si, de regula, au loc intr-un cadru intim, intre patru ochi, sustine Cancan.

Vedetele si sexul: Bahmu si Prigoana fac sex si de 3-4 ori pe zi. Designerul de incaltaminte Mihai Albu pune mare pret pe viata sexuala: 'Suntem destul de nonconformisti in ceea ce priveste sexul. Cand ne aflam in concediu, se intampla sa facem sex si de 4-5 ori pe zi'. Celebrul cuplu Adriana Bahmuteanu - Silviu Prigoana face sex zilnic. 'Avem o viata sexuala activa si facem dragoste in fiecare seara, iar in vacante ni se intampla sa facem si de 3-4 ori pe zi. Am un dulap plin de lenjerie intima, deoarece sunt de parere ca femeia trebuie sa fie mereu provocatoare pentru sotul ei. Nu ma bag langa Prigoana in pat nearanjata. Aceasta este cheia succesului unei relatii de lunga durata', sustine Adriana, potrivit Libertatea.

Will Smith, Johnny Depp si Eddie Murphy, regii contractelor in cinematografie. Will Smith, Johnny Depp si Eddie Murphy sint cei mai bine platiti actori, avind cele mai mari salarii in ultimul an. Will Smith, in virsta de 39 de ani, a incasat 80 milioane de dolari intre 1 iunie 2007 si 1 iunie 2008, cistiguri rezultate din filme de actiune precum "I am legend" si "Hancock", insa si reputatia sa artistica a avut de cistigat printr-o nominalizare la Oscar pentru "Pursuit of happiness" in 2007, scrie revista Forbes, citata de Juranalul National.

Angelina Jolie si Brad Pitt au chefuit cu bere dupa ce s-au nascut gemenii. Daca tot nu au reusit sa ii imortalizeze pe cei mai celebri gemeni din lume, paparazzi s-au multumit sa fotografieze salonul in care a stat Angelina Jolie o saptamina si jumatate inainte de a naste. Astfel, fotografii au descoperit ca Angelina si Brad au sarbatorit in stil mare nasterea celor doi copii, pentru ca dupa plecarea lor a fost gasit un cos de gunoi plin de cutii de bere. Desi doctorul care a ingrijit-o pe Angelina a declarat ca aceasta nu a consumat sub nicio forma alcool, exista martori care sustin ca actrita a baut cot la cot cu sotul ei, sustine 7plus.

Presa americana dezgroapa mortii mamei lui Britney Spears. Publicatia americana "National Enquirer", citata de Curentul, informeaza ca mama lui Britney Spears, Lynne, a ucis, in 1975, un adolescent in varsta de 12 ani intr-un accident de masina pe care l-a provocat in orasul sau natal, Kentwood. "National Enquirer" informeaza ca, in 1975, Lynne Spears, pe atunci in varsta de 20 de ani, a lovit cu masina un copil in varsta de 12 ani, care mergea pe bicicleta, accidentul dovedindu-se fatal pentru acesta. Se pare ca Lynne a provocat accidentul pentru ca se grabea sa ajunga la spital cu fratele sau, care era ranit. Potrivit "Enquirer", Lynne este bantuita si in prezent de sentimentul de vinovatie si, in general, refuza sa vorbeasca despre acest lucru.