Courtney Love a slabit prin hipnoza. Dupa ce a luat proportii considerabile, in urma renuntarii la droguri, cintareata Courtney Love a incercat tot felul de diete pentru a slabi. Cum niciuna nu a dat rezultate, a ales o metoda mai putin obisuinta: hipnoza. Fosta nevasta a defunctului Kurt Cobain a apelat la Paul McKenna, un adevarat guru britanic al slabitului prin hipnoza. Paul este cel care, dupa mai multe sedinte si o caruta de bani, a reusit sa o faca pe Courtney sa arate precum un schelet ambulant, scrie 7plus.

"Betivele" de la Hollywood. Madonna nu ar refuza niciodata un whisky cu gheata, iar Pamela Anderson este innebunita dupa cocktailuri. Cu toate astea, chiar daca beau la receptii cot la cot cu barbatii, ele nu au avut niciodata probleme cu alcoolul. Nu la fel stau lucrurile cu Paris Hilton sau Naomi Campbell, scrie Click.

Cleopatra Stratan a intrat in Cartea Recordurilor! Acest record a fost bazat pe "realizarile extraordinare ale micutei artiste, care a doborat nu mai putin de 5 recorduri mondiale"-consemneaza Academia Recordurilor Mondiale pe site-ul oficial: cea mai tanara interpreta care a inregistrat un album; cea mai tanara interpreta intr-un concert live; cea mai bine platita artista tanara (10.000 euro pentru o singura melodie-bani donati public, in scopuri caritabile); cel mai tanar interpret care a primit 3 premii MTV; cea mai tanara interpreta care a inregistrat un hit national, relateaza Romantica.

Mama Natura a slabit 10 kg si a ramas fara nurii celebri. Fotoreporterii Click! au surprins-o sambata pe frumoasa prezentatoare a postului de televiziune Antena 1 pe plaja din fata hotelului Rex, alaturi de sotul ei, omul de afaceri Laurentiu Gheorghe. Surprinzator, aceasta nu era cu nurii la vedere, asa cum obisnuia anul trecut, cand avea cu 10 kilograme mai mult. Acum ca a slabit, Mama Natura are o silueta de viespe, dar sanii i-au cam intrat la apa, iar acesta este si motivul pentru care ea nu-i mai etaleaza cu aceeasi nonsalanta, preferand sa se bronzeze numai cu sutien.

Jordan e prea vulgara pentru polo. Senzuala Jordan a ramas cu buzele umflate dupa ce organizatorii Campionatului International de Polo "Cartier" au exclus-o de pe lista participantilor. Cu toate ca starletei i s-a recunoscut talentul remarcabil de care da dovada la acest sport, ea a fost impiedicata sa ia parte la competitia desfasurata in Marea Britanie intrucat este considerata prea sexy si indecenta pentru gustul celor 600 de invitati VIP la eveniment, sustine Cancan.

Bataie intre paparazzi si bodyguarzii cuplului Jolie-Pitt. Doi paparazzi imbracati in costume de camuflaj s-au batut cu garzile de corp ale Angelinei Jolie si ale lui Brad Pitt, la sfarsitul acestei saptamani, la resedinta din Franta a actorilor. “I-am prins pe cei doi si i-am escortat in afara proprietatii, iar unul dintre ei s-a suparat, a inceput sa se agite, sa dea cu pumnii si chiar a incercat sa muste una dintre garzile de corp, i-a rupt degetul, improscand cu sange, si a inceput sa tipe ca are hepatita C“, a declarat Tony Webb, seful echipei de securitate de la castelul Miraval, unde Angelina si Brad Pitt s-au mutat acum cateva luni, relateaza Gardianul.

Cheeky Gabriela, fortata de Lembit sa-i inapoieze inelul cu diamant. Parlamentarul liberal-democrat britanic Lembit Opik vrea inapoi inelul de logodna pe care i-l daduse Gabrielei Irimia, de la Cheeky Girls, precum si un permis de intrare in Camera Comunelor (camera inferioara a Parlamentului britanic). Opik, in varsta de 43 de ani, este atat de nerabdator sa-si primeasca lucrurile inapoi incat a rugat-o pe Monica, sora geamana a fostei sale iubite, sa i le trimita prin curier, la apartamentul sau din Londra, scrie Curentul.

George Clooney, cel mai ravnit burlac. Sunt frumosi, celebri si bogati, au toate calitatile pe care ar trebui sa le aiba un barbat si de aceea burlacii de la Hollywood sunt tot timpul vanati de urmasele Evei. Populara emisiune de televiziune The Insider a intocmit, in urma unui sondaj, topul celor mai ravniti actori burlaci de la Hollywood, unde primul loc este ocupat de celebrul George Clooney, surclasand colegi de breasla mult mai tineri, anunta Libertatea.

Intrebarea prezentarii Botezatu: "Are Moni chiloti pe ea?". Dupa ce in urma cu trei ani desuurile Monicai, pe atunci Gabor, au devenit subiect de talk-show-uri, ea defiland la Festivalul de Moda din 2005 intr-o rochie transparenta, iata ca aceeasi intrebare se afla acum pe buzele tuturor: “A avut sau nu chiloti pe ea?”. Sotia lui Irinel a recidivat sambata, intr-o prezentare semnata Botezatu, scrie Click.

Guy Ritchie spune ca mariajul cu Madonna este "bine". Regizorul britanic Guy Ritchie a declarat, pentru revista "People", ca mariajul sau cu Madonna este "bine", acestea fiind primele declaratii ale lui Ritchie de la aparitia zvonurilor conform carora cei doi ar urma sa divorteze. "Mariajul meu este bine, din cate stiu eu", a declarat Ritchie, intr-un interviu acordat revistei "People". De cateva luni, in presa circula zvonuri conform carora Guy Ritchie si Madonna au probleme in casnicie, desi cantareata a infirmat atat existenta dificultatilor, cat si un posibil divort, noteaza Curentul.