Pamela da chilotii purtati amicelor. Fostul iepuras "Playboy", Pamela Andreson, nu poarta o pereche de chiloti de doua ori. Si pentru ca e pacat sa arunce bunatate de lenjerie intima la gunoi, starleta a gasit o solutie cel putin bizara, aceea de a dona chilotii uzati amicelor ei. "Imi cumpar lenjerie intima pe care o port o singura data, apoi o donez prietenelor mele, care sunt foarte incantate sa aiba lucruri de la mine, scrie Cancan.

Britney va juca intr-un film sado-maso. Potrivit unei surse apropiate producatorilor filmului, artista, in varsta de 26 de ani, se afla in ultima faza a negocierilor privind un rol in "The Knoxville Carjacking Party", bazat pe povestea reala a doi studenti, care au fost rapiti, violati si ucisi in statul american Tennessee, anul trecut. Aceeasi sursa spune ca este posibil ca Britney, mama a doi copii, sa nu fie in stare sa suporte "intensitatea" unora dintre scenele sexuale prevazute in film, titreaza Click.

Cei mai bine platiti actori de seriale TV. Charlie Sheen, starul din serialul „Doi barbati si jumatate“, si Katherine Heigl, din „Anatomia lui Gray“, sunt cei mai bine platiti actori de televiziune in ultimul an, cu 20 milioane de dolari, respectiv 13 milioane, potrivit unui top realizat de revista „Forbes“. In clasamentul general, insa, conduce Will Smith, care a castigat, in perioada 1 iunie 2007-1 iunie 2008, 80 milioane de doari, pentru rolurile din filmele „Legenda vie“ si „Hancock“. Pe locurile urmatoare s-au situat actorii Johnny Depp (72 milioane de dolari) si Eddie Murphy (55 milioane de dolari), scrie EvZ.

Pamela Anderson este o vegetariana convinsa, de mai bine de 20 de ani. Bomba sexy de 41 de ani este inca din adolescenta o sustinatoare infocata a drepturilor animalelor, a miscarii Eco si, implicit, o vegetariana inraita. Din momentul in care si-a vazut tatal decapitand o caprioara dupa o partida de vanatoare, Pam si-a dat seama ca menirea ei pe aceasta lume este sa militeze pentru cauza nobila a drepturilor necuvantatoarelor. Experienta traumatizanta prin care a trecut a facut-o pe blonda sa-si schimbe radical stilul de viata. Din acel moment, Pamela a devenit o vegetariana constiincioasa, ce a refuzat sa guste carne de vreun fel, relateaza Curentul.

Penelope Cruz, la un pas de casatorie. Actorul spaniol Javier Bardem, laureat cu Oscar pentru rolul din “No country for old men”, este pe punctul de a o cere in casatorie pe iubita sa Penélope Cruz, spun surse din anturajul actorilor. Se pare ca cei doi vor petrece “departe de lume” cateva zile de vacanta, prilej pentru Bardem de a-i cere mana frumoasei spanioloaice. “Atat Penélope, cat si Javier sunt foarte incantati de viitorul lor impreuna. Cel mai probabil, o va cere in casatorie pe iubita sa in timpul acestei vacante”, a declarat un apropiat al cuplului. Bardem si Cruz s-au intalnit, in 1992, pe platourile de filmare ale productiei “Jamon Jamon”, dar au inceput sa iasa impreuna dupa ce s-au revazut si au lucrat impreuna la cel mai recent film al lui Woody Allen, “Vicky Cristina Barcelona”, informeaza Gardianul.

Mariah Carey si-a bagat sotul in datorii. De cind cei doi s-au casatorit in secret, in aprilie, sotul cintaretei Mariah Carey, rapperul Nick Cannon, a folosit la cumparaturi numai cardurile nevestei sale, fiind imediat catalogat drept un "barbat intretinut". Pentru a sterge aceasta imagine, Cannon a inceput sa arunce cu bani in toate partile, ducind-o pe Mariah numai la cine extrem de scumpe si cumparindu-i lucruri extravagante. Se pare, insa, ca buzunarul sau s-a cam golit, deoarece Nick a inceput sa se plinga prietenilor ca are datorii din cauza cintaretei care ii impune cheltuieli exorbitante: pe cind se aflau in Hawai pentru a filma ultimul clip al "Marioarei", Nick i-a cumparat o gramada de genti si bijuterii foarte scumpe pentru ca aceasta sa fie fericita si sa ii ofere citeva momente de tandrete, scrie 7Plus.

Britney Spears este obligata sa-i plateasca fostului sot pensie alimentara. Britney Spears ii va plati fostului ei sot Kevin Federline, pentru ingrijirea celor doi copii ai cuplului, ramasi in custodia lui 20.000 de dolari. De asemenea, cantareata va trebui sa plateasca si onorariile avocatilor lui Federline, pentru ultima infatisare in procesul pentru obtinerea custodiei adica 250.000 de dolari. Odata cu stabilirea valorii pensiei alimentare se incheie, cel putin formal, procesul dintre Britney Spears si fostul ei sot, proces in care cei doi si-au disputat custodia celor doi baieti, afirma Romantica.

Boschet se da baiat cuminte. El zice ca nu a lovit niciodata o femeie. In ultima perioada, Andreea Spataru a fost mediatizata mai mult decat si-ar fi dorit. Scandalul cu Boschet, fostul ei iubit, i-a pangarit imaginea. Chiar daca pozele aparute recent intr-o revista cunoscuta dau de inteles ca Boschet ar altoi-o pe blonda, domnisoara Spataru o tine sus si tare ca in ziua aceea a fost vorba doar de o cearta. Mai mult, intr-o emisiune tv, domnul Boschet, cu zambetul pe buze, marturiseste ca nu a lovit in vecii vecilor o femeie. Este un barbat cu demnitate si nu se preteaza la asa ceva!, relateaza Atac.

Cadou de 1.800.000 €. La doar patru luni, Alexandru Tiriac, fiul Ilenei Lazariuc si al lui Ion Ion Tiriac, este fericitul proprietar al unei case de vacanta pe Coasta de Azur. Micutul a primit-o drept cadou din partea bunicului sau, miliardarul Ion Tiriac, scrie Libertatea.

Ronnie Wood, dat in judecata pentru hartuire sexuala. Desi incearca sa isi faca ordine in viata, pe Ronnie Wood il bantuie fantomele trecutului. De-abia ce incerca sa isi invinga dependentele la o clinica din apropierea Londrei si avea o noua iubita, cand s-a aflat ca Hillary Olson, de 30 de ani, o fosta garderobiera a formatiei, l-a dat in judecata pentru hartuire sexuala. Incidentul care a cauzat procesul s-a produs in urma cu trei ani, in timpul repetitiilor pentru turneul Rolling Stones, „A Bigger Bang”, cand bruneta a fost agresata de rockerul de 61 de ani, scrie VDTonline.