SOC! Brianna Caradja e o impostoare? Printesa are o falsa identitate! In cursul zilei de miercuri, 30 iulie, am primit la redactie un e-mail ce continea certificatul de nastere al Briannei Caradja, atat in limba franceza cat si in varianta tradusa, de la un domn care a avut acces la aceste documente si care a dorit sa-si pastreze anonimatul. Astfel, conform certificatului de nastere din Franta si declaratiei de cetatenie franceza, reiese ca cea care este cunoscuta publicului drept printesa Brianna Caradja este un copil nelegitim al carei tata nici macar nu este trecut in actele de nastere. Oare femeia care pretinde ca este „printesa” Caradja sa fie de fapt o impostoare si sa fi mintit timp de 19 ani publicul din Romania in ceea ce priveste identitatea si originile ei?, se intreaba Atac.

«Mirco este prea aventurier pentru sora-mea». O noua idila este pe cale sa se infiripe in lumea mondena. Chiar daca blonda Cristina Rus ii mai poarta inca sambetele, italianul Mirco Maschio (35 de ani) si-a schimbat mai nou preferintele cu 180 de grade, caci i s-au aprins calcaiele dupa o bruneta, nimeni alta decat sora cea mica a Monicai Columbeanu, Ramona Gabor. La auzul vestii ca Mirco o vrea pe sora sa de iubita, Monica Columbeanu nici macar nu a vrut sa auda de o asemenea “combinatie”, care a surprins-o foarte tare: “Mirco este prea aventurier pentru sora-mea. El insira femeile ca pe margele, iar Ramona vrea o relatie serioasa. Nu e de nasul ei! In plus, nici macar nu au facut cunostinta”, relateaza Click.

Simona Patruleasa e o doamna. Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa, s-a casatorit cu logodnicul ei Sabin Ivanov. Cei doi s-au cununat civil, urmand ca petrecerea de nunta sa aiba loc in curand, la Palatul Stirbei. „Confirm stirea, insa nu comentez“, a declarat, ieri, Simona Patruleasa. Prezentatoarea TV si omul de afaceri Sabin Ivanov au o relatie care dureaza de aproape trei ani, anunta EvZ.

Paris Hilton era sa omoare o tanara! Paris Hilton era cat pe ce sa-i bage in groapa pe cativa tineri, pe care i-a obligat, in timpul unui reality-show televizat si produs chiar de ea, sa petreaca zi si noapte si sa consume multe bauturi alcoolice. Concurentii show-ului produs de Paris Hilton ajunsesera sa doarma cateva ore pe noapte si sa bea incontinuu. Distractia a continuat pana in momentul in care Kayley (23 de ani), nepoata actorului Clark Gable, a lesinat si a fost dusa de urgenta la spital. Din fericire, tanara si-a revenit, dar cand a sosit la clinica, medicii au fost uimiti sa vada ca fata era deshidratata si avea probleme grave cu unul dintre rinichi din cauza consumului excesiv de alcool, scrie Libertatea.

Alina Puscau: “Vin Diesel voia familie, copii. Mi-a fost frica!” Viata personala a Alinei Puscau, care si-a facut o cariera de model la New York, a devenit publica in timpul relatiilor cu actorul Vin Diesel, pe care il descrie drept un “gentleman”, si cu pilotul de Formula 1 Eddie Irvine, cu care a stat doar trei luni si pe care il crede “cam nebun”. “Pe Vin Diesel l-am cunoscut in Paris, aveam 18 ani, i-a placut foarte mult de mine, sase luni s-a tinut dupa mine. Atunci nu voiam sa fiu cu nimeni, i-am zis «nu, nu», am fost cam «bitch». Ne-am reintalnit peste doi ani, am fost doi ani impreuna, dar el voia familie, copii, eu aveam 20 de ani. Mi-am facut bagajul si am fugit, mi-a fost frica. Ne-am intalnit acum doi ani si nu a vrut sa scoata o vorba", dezvaluie Cotidianul.

Acum sa te vedem Sarkozy! Carla vrea copii. Carla Bruni vrea sa aiba copii cu Nicolas Sarkozy, dar numai pe cale naturala. Intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair, prima doamna a Frantei a spus ca ar fi incantata sa devina mamica din nou. Totusi, ea nu doreste sa recurga la tratamente de fertilitate, deoarece i se pare ca astfel “si-ar forta norocul”, scrie Click.

Victimele cutremurului din China pretind daune morale de 1 milliard de dolari de la Sharon Stone. Peste 1.000 de victime ale cutremurului devastator din China si un avocat new-york-ez pretind suma de un miliard de dolari de la diva Hollywoodului. Motivul? Sharon Stone i-a suparat cumplit pe chinezi atunci cand a declarat ca fenomenul catastrofic ce s-a abatut asupra lor a fost o chestiune de...karma, informeaza Romantica.

George W. Bush – luat peste picior, dar intinerit de Oliver Stone. George W. Bush are toate motivele sa fie ingrijorat: Oliver Stone lucreaza intens la filmul care-l are ca personaj central. Fiindca regizorul a avertizat de la bun inceput ca a fost inspirat, in realizarea filmului, de apetenta pentru gafe a celui mai puternic om din lume. Asa ca povestea care va exploda pe marile ecrane cu putin inainte de scrutinul viitor are toate sansele sa-l prezinte pe Bush Jr. intr-o lumina nu tocmai blanda. Cu toate astea, chiriasul de la Casa Alba nu va iesi intru totul sifonat, pentru ca distributia a fost alcatuita in asa fel incat eroii sa dea bine in cadru. Rolul sau i-a fost incredintat lui Josh Brolin, pe val dupa prestatia din No Country for Old Men, anunta Gandul.

Keira Knightley spune nu Photoshopului, romancele isi scot coastele cu mouse-ul. Iluzia „photoshopica“ a frumusetii de plastic e intretinuta si de vedetele romane si sustinuta de revistele glossy pentru publicul roman. In urma cu cateva zile, Keira Knightley, frumusetea-creion a Hollywoodului, a refuzat sa fie adusa la standardele curente de frumusete internationala, care inchid orice femeie in tiparul „cat mai subtirica cu sani cat mai mari“. Cristina Stanciulescu, redactor-sef la revista „Viva“, spune ca revistele glossy romanesti nu au drept criteriu eliminatoriu la prezenta pe coperta marimea sanilor unei vedete: „Acum daca stai sa te gandesti, toate au sanii mari, naturali sau artificiali, daca nu-i au, au ele grija sa-si puna", scrie Cotidianul.