E sigur: Chivu si Adelina vor avea fetita! Adelina si Cristi Chivu au primit primele pronosticuri asupra sexului bebelusului. Recent, medicul le-a dat vestea pe care isi doresc sa o auda din momentul in care au decis ca-si doresc un copil impreuna. Mosteniorul lor va fi fetita. Aflata in luna a treia de sarcina, Adelina a facut un test al ADN-ului fatului pentru a se asigura ca micutul ei este 100% sanatos, anunta Cancan.

Brianna: «Fostul sot vrea sa ma faca terci» Dupa ce un anume Petre Malu sustine intr-un e-mail trimis la redactie ca Brianna Caradja este o impostoare si un bastard care isi asuma titluri nobiliare, printesa a dezvaluit pentru Click! dedesubturile acestor atacuri. Ea crede ca in spatele demersului se afla fostul ei sot, avocatul american Perry Zizzy (42 de ani), de care s-a despartit cu scandal in urma cu opt luni. Printesa spune ca avocatul o hartuieste si merge la intimidare pentru a pune mana pe mostenirile ei. "Intr-adevar, in certificatul de nastere ma cheama Helene Sophie Laure Caradja. Brianna a fost adaugat ulterior si se regaseste acum pe absolut toate actele mele. Numele tatalui nu apare, pentru ca asa a vrut maica-mea. Titlul nobiliar tot de la ea l-am obtinut, pe partea materna a familiei mele din Romania, la fel ca Printul Nicolae, nepotul regelui Mihai, care e Printul Nicolae prin mama lui, pentru ca tatal sau e american”, a declarat Brianna.

Elena Basescu, amendata in trafic. Ieri, in jurul orei 13.30, Elena Basescu a fost trasa pe dreapta, in zona benzinariei AGIP din Baneasa, de catre un agent de circulatie care a observat ca tanara merge fara centura de siguranta. In plus, fiica presedintelui manca, nonsalanta, o inghetata in timp ce conducea, lucru de asemenea interzis. Pentru ca tacamul sa fie complet, ea a refuzat sa prezinte carnetul de conducere, pretextand ca l-a uitat acasa, si a dat doar buletinul, dupa care a uitat de inca o regula importanta din Codul rutier: aceea ca soferii nu au voie sa se dea jos din masina cand sunt opriti de agentii Politiei. In loc de asta, Elena a coborat din jeepul sau Land Rover si s-a plasat exact in coasta agentului. Ea a telefonat, intre timp, la SPP, pentru ca acestia sa intervina si sa o scape de amenda, lucru pe care nu l-a reusit, insa, dezvaluie Cancan.

Fergie exerseaza rolul de prostituata. Invitata in Las Vegas la a 43-a aniversare a fostului chitarist Guns'n'Roses, Slash, focoasa cintareata Fergie a demonstrat ca, la nevoie, poate adopta un look usuratic, scrie 7Plus. Imbracata cu un tricou gri, Fergie a reusit (numai ea stie cum) sa imbrace o pereche de pantaloni din piele atit de mulati, incit pareau pielea ei naturala, vopsita in negru. Tinuta a fost completata cu niste cizme negre de motociclist, lungi pina la genunchi si cu inevitabilul machiaj negru la ochi. Blondina a cintat in duet cu Slash, timp in care s-a frecat de el, s-a intins pe jos sau a pozat stind in miini si in genunchi, ori aratindu-si cu nonsalanta fundul. Show-ul a avut loc dupa ce Fergie a fost distribuita intr-un rol de prostitutata in pelicula "Nine".

Varianta nemachiata a Pamelei Anderson. Este una dintre cele mai dorite femei din lume, daca nu cea mai dorita! Dar iata ca si divele ca Pamela Anderson au zile mai proaste, iar paparazii sunt mereu prezenti la datorie pentru a surprinda clipa, noteaza Romantica. Aflata la o plimbare in parc alaturi de fiul ei si un barbat misterios, fosta vedeta Baywatch arata neobisnuit de obosita iar vestimentatia lasa de dorit. Geanta de firma a mai salvat-o un pic...

Elizabeth Taylor este grav bolnava. Actrita Elizabeth Taylor, 76 de ani, castigatoare a doua premii Oscar, a fost internata intr-un spital din Los Angeles din cauza unei insuficiente cardiace congestive. Actrita a fost conectata la aparatele de respiratie artificiala, scrie "The Telegraph", citat de Adevarul. Starea ei de sanatate s-a inrautatit dupa ce medicii au descoperit ca sufera de pneumonie.

Ferentz: virgina prin abstinenta. Viata ei este trista... mai-mai sa-ti dea lacrimile cind o auzi ca nu-si gaseste un partener, care sa o ajute sa rupa pinza de paianjen aparuta la coltul dormitorului personal de cind nu a mai facut sex. Daca ar fi sa o crezi pe cuvint, Anamaria Ferentz, fosta solista a trupei Demmo, este o tipa de plins si de consolat. Centura de castitate autoimpusa ce ii stringe fragedul trup a transformat-o intr-un soi de virgina (moral vorbind) a secolului al XXI-lea, noteaza Jurnalul National.

Aniston vrea "casatorie de proba". S-a fript cu ciorba, sufla si-n iaurt. Frumoasa actrita Jennifer Aniston si iubitul ei, muzicianul John Mayer, planuiesc un "mariaj de proba", pentru a afla cat de stransa si puternica este legatura amoroasa dintre ei, anunta Cancan. Fosta sotie a binecunoscutului actor Brad Pitt si iubitul ei intentioneaza sa se mute, pentru o perioada de timp, in vila pe care Jennifer o detine in Beverly Hills.

Britney se iubeste cu un bodyguard. Britney Spears se iubeste cu unul dintre bodyguarzii ei, a aflat tabloidul britanic The Sun, citat de Libertatea. Barbatul se numeste Lee si este un fost soldat israelian. Se pare ca acesta i-a readus din nou zambetul pe buze controversatei cantarete, in varsta de 26 de ani, si a inceput sa petreaca din ce in ce mai multe nopti in locuinta vedetei din Los Angeles, SUA.

Datorita crizelor de gelozie - Andrei Hrebenciuc vrea sa scape de Elena Basescu?, se intreaba Atac. Chiar daca iubirea dintre cei doi indragostiti pare sa mearga ca pe roate se pare ca celebrul cuplul mai are si cateva probleme care pot afecta relatia. Surse din anturajul celor doi ne-au dezvaluit ca Andrei Hrebenciuc s-ar cam fi saturat de crizele de gelozie ale Elenei si ar vrea sa aiba mai multa libertate. Probabil si diferenta de varsta dintre cei doi isi spune cuvantul. Numai ca, chiar daca Andrei isi doreste o pauza pentru a mai „profita” putin de viata, Elena Basescu vrea o intemeiere legala a relatiei. Sau cel putin asa ni s-au plans prietenii acestora.